Ελλάδα

Καλάθης: «Λάθος να σκεφτούμε ότι θα είναι εύκολο επειδή δεν υπάρχει Ολυμπιακός»

Τη δυσκολία που κρύβουν τα ματς των ημιτελικών της Basket League για τον Παναθηναϊκό κόντρα στο Περιστέρι τόνισε ο Νικ Καλάθης.

Την απουσία του Ολυμπιακού από τα ημιτελικά της Basket League σχολίασε ο Νικ Καλάθης, τονίζοντας πως θα είναι λάθος να θεωρεηθεί πως αυτή μετατρέπει σε εύκολο το έργο του Παναθηναϊκού.

«Θέλω να συγχαρώ τις άλλες τρεις ομάδες που έφτασαν στην τετράδα. Αν το δούμε έτσι, θα λέγαμε πως παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα, το Περιστέρι, που κέρδισε τους πάντες στην έδρα του. Ο κόουτς Πεδουλάκης μάς γνωρίζει όλους. Αν σκεφτούμε πως θα είναι εύκολα τα πράγματα επειδή δεν υπάρχει Ολυμπιακός, θα είναι λάθος. Υπάρχουν καλές ομάδες στην τετράδα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των «πράσινων».

Όσο για το αν ανησυχεί για την ετοιμότητα της ομάδας του λόγω της μακράς απραξίας, είπε: «Όπως είπε ο κόουτς για εμάς κάναμε την καλύτερη προπόνηση τον τελευταίο μήνα. Αν μας βλέπατε στις προπονήσεις θα νομίζατε ότι είμαστε άλλη ομάδα. Θα είμαστε έτοιμοι. Δεν μας νοιάζει αν θα είναι στον τελικό ο Ολυμπιακός ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να τελειώσουμε καλά τη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x