Ελλάδα

Καλάθης: «Να τιμήσουμε τη μνήμη του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου»

Ως μια ευκαιρία να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου χαρακτήρισε το τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, δήλωσε πως νιώθει ιδιαίτερη τιμή που θα λάβει μέρος στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ: «Είναι τιμή να συμμετέχω σε αυτό το τουρνουά. Μαζί με μερικές από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη για να τιμήσουμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και του αδελφού του Θανάση. Υγεία εύχομαι σε όλους και πιστεύω θα είναι ένα διασκεδαστικό τουρνουά για να δεις».

Αναλυτικά όσα δήλωσαν και οι αρχηγοί των υπόλοιπων ομάδων:

Τζον ΝτιΜπαρτολομέο (Μακάμπι Τελ Αβίβ): «Eίμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ. Είναι εξαιρετική τιμή και χαρά για μένα και την ομάδα μου, να βρίσκομαι σε ένα τέτοιο τουρνουά, στο οποίο συμμετέχουν εξαιρετικές ομάδες της Ευρωλίγκας και σπουδαίοι παίκτες και προπονητές».

Μέλιχ Μαχμούτογλου (Φενέρμπαχτσε): «Ευχαριστούμε τον κ. Γιαννακόπουλο για την πρόκληση σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά. Εύχομαι τα καλύτερα σε κάθε ομάδα. Αποτελεί εξαιρετική τιμή και χαρά για την ομάδα μας να βρίσκεται εδώ».

Αντρέα Τσιντσιαρίνι (Αρμάνι Μιλάνο): «Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ, σε ένα σημαντικό τουρνουά που τιμάει τη μνήμη ενός σημαντικού παράγοντα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι το τελευταίο τουρνουά για μας και αποτελεί ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε ισχυρές ομάδες, κόντρα σε αξιόλογους παίκτες και προπονητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x