Euroleague

Καλάθης: «Γι’ αυτό το σουτ... προπονούμαι κάθε μέρα, είμαστε διαφορετική ομάδα»

Στο σουτ του που «σκότωσε» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και στην ανάλογη συνέχεια (έπειτα και από τις τελευταίες εμφανίσεις) που θέλει ο Παναθηναϊκός στο φινάλε της σεζόν μίλησε ο Νικ Καλάθης.

Ο… ήρωας του Παναθηναϊκού στη Μόσχα, Νικ Καλάθης, μίλησε (έχοντας και διάθεση για χιούμορ) για την ευθύνη που πήρε στο φινάλε της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ, τονίζοντας ότι αυτό το σουτ το δουλεύει κάθε μέρα στην προπόνηση.

«Είναι ένα σουτ που προπονούμαι γι αυτό κάθε μέρα. Ήμουν ελεύθερος και πήρα την ευθύνη. Δεν υπήρχε πίεση σε αυτό το σουτ. Είχα χάσει αρκετά ελεύθερα σουτ μέχρι εκείνο το σημείο. Για να φτάσουμε ως εκεί κάναμε πολλά πράγματα διαφορετικοί παίκτες. Όλοι όσοι ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν πράγματα», ανέφερε αρχικά μέσω της Nova.

Ο γκαρντ των «πράσινων» έδωσε το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια. «Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ στο τέλος της σεζόν. Παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος και το καταφέραμε. Είμαστε διαφορετική ομάδα. Παίζουμε καλύτερα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Μέσα από την άμυνα καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Έβαλε μεγάλα σουτ ο ΝτεΣόν και μας κράτησε μέσα στο παιχνίδι. Είναι μεγάλη η επιρροή του Πιτίνο. Όλο το σταφ κάνει εξαιρετική δουλειά και ο κόουτς πιστεύει σε εμάς. Είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να πετύχουμε», πρόσθεσε ο Καλάθης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x