Ελλάδα

Καλάθης: «Σπίτι μου ο Παναθηναϊκός. Θέλω να τελειώσω εδώ την καριέρα μου»

Ο Νικ Καλάθης δεν θέλει να αλλάξει περιβάλλον ως το τέλος της καριέρας του.

Την επιθυμία να ολοκληρώσει την καριέρα του παίζοντας ως το… τέλος για τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Νικ Καλάθης σε δισέλιδη συνέντευξή του στην «Πράσινη».

«Δεν υπήρχε αμφιβολία για το αν θέλω να είμαι στον Παναθηναϊκό. Για μένα ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου. Μου αρέσει πολύ εδώ, αγαπώ αυτή την ομάδα, τους οπαδούς, την ατμόσφαιρα, την Ελλάδα. Από εδώ ξεκίνησαν όλα για μένα και εδώ θα ήθελα να τελειώσουν. Εύχομαι να τελειώσω την καριέρα μου εδώ», τόνισε ο ηγέτης της ομάδας.

Παράλληλα, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τις μεταγραφές που έχουν γίνει φέτος. Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε πολλούς Έλληνες παίκτες φέτος στο ρόστερ μας, είναι κάτι πολύ θετικό, δεν το έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και ίσως είναι το κλειδί για τη φετινή χρονιά».

Τέλος, δεν έκρυψε πως η παρουσία στο Final Four είναι ο βασικός στόχος για τη νέα σεζόν. «Οι τίτλοι στην Ελλάδα είναι πάντα στόχος, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι το Final Four. Δεν έχουμε καταφέρει να πάμε τα τελευταία χρόνια και αυτό θέλουμε να προσπαθήσουμε να πετύχουμε φέτος. Θέλουμε να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει να είναι και σε αυτό εστιάζουμε. Αυτός είναι ο βασικός στόχος και το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x