Euroleague

Κάλεσμα Καλάθη στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη Jersey Night (video)

Μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη Jersey Night έστειλε ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Νικ Καλάθης, με δήλωσή του.

Κάλεσμα του Νικ Καλάθη προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Το «τριφύλλι» έχει θεσπίσει Jersey Night για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (20/03, 21:15) για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο αρχηγός του ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό «παρών».

«Αύριο είναι Jersey Night, εύχομαι να σας δω όλους με τις φανέλες σας στο γήπεδο», αναφέρει ο 29χρονος γκαρντ.




Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τη Jersey Night
Η αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης (20/3, 21.15) μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods και του Ερυθρού Αστέρα, πέραν από μεγάλης σημασίας για τους "πράσινους" θα έχει μια άλλη ιδιαιτερότητα για τους φιλάθλους μας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θεσπίζει από φέτος τη "Jersey Night" και καλεί τους φίλους της να έρθουν στο ΟΑΚΑ φορώντας μπασκετικές φανέλες της ομάδας μας. Είτε τη φετινή, είτε προηγούμενων ετών, είτε με το όνομα ενός αγαπημένου τους παίκτη στην πλάτη, είτε και χωρίς όνομα.

Στο πλαίσιο αυτό το PAOSHOP, ειδικά την ημέρα του συγκεκριμένου αγώνα θα διαθέτει την κοντομάνικη φετινή εμφάνιση με 30% έκπτωση, ενώ έχει ήδη τεθεί προς πώληση, σε προνομιακή τιμή, η φανέλα του 1996, με την οποία ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρώτο του ευρωπαϊκό!

Την Τρίτη (20/3), λοιπόν, φορέστε τις εμφανίσεις σας και ελάτε στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x