Ελλάδα

Κάλεσμα της ΚΑΕ ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Τους τρόπους, με τους οποίους μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, υπενθύμισε στους φίλους της ΑΕΚ η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Μόνο την Πρωτοχρονιά (όπως και τη μέρα του αγώνα) θα είναι κλειστά τα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, από όπου και μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι της ΑΕΚ τα εισιτήρια τους για το κυριακάτικο (5/1, 21:30) εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη 14η αγωνιστική της Basket League.

Βέβαια, ισχύει κανονικά και η ηλεκτρονική προπώληση -καθώς και από τα καταστήματα Public- όπως υπενθυμίζουν οι «κιτρινόμαυροι» στην ανακοίνωση, με την οποία τονίζουν σε όσους επιθυμούν να παρευρεθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, να σπεύσουν να κλείσουν σύντομα τη θέση τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν σήμερα και αύριο να σπεύσουν στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στην αίθουσα Press, από 10:00 - 18:00, και να προμηθευτούν το εισιτήριό τους, ή με άλλους τρόπους, οι οποίοι καταγράφονται παρακάτω.

Τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο ΟΑΚΑ κλείνουν την Πρωτοχρονιά και επαναλειτουργούν κανονικά από Πέμπτη.

Όπως κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει, είναι προτιμότερο να προμηθεύεστε όσο πιο έγκαιρα τα εισιτήριά σας, για δική σας διευκόλυνση, για να μην προκληθεί συνωστισμός στα εκδοτήρια, αλλά και για να βρίσκεστε στο Κλειστό πριν από το τζάμπολ, απαραίτητη προϋπόθεση για τη στήριξη των παικτών και προπονητών της «Βασίλισσας».

Τιμές: 5, 10, 15, 20, 50, 100 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html
- Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5).
-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.
-Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.
-Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος εκπρόσωπος συλλόγου/ακαδημίας ή σχολείου επιθυμεί να παραστούν αθλητές/μαθητές του στο ΟΑΚΑ, ας επικοινωνήσει με τον κ. Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x