Ελλάδα

Καλλινικίδης: «Πάμε για τη νίκη με τον Κολοσσό»

Μονόδρομος είναι για τον Αρκαδικό η νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για την παραμονή στην Α1, σύμφωνα με τον Άκη Καλλινικίδη.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Αρκαδικό και έτσι η νίκη απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, σύμφωνα με τον Άκη Καλλινικίδη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Άκης Καλλινικίδης στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλες και φίλοι

Φτάσαμε, ίσως στην πιο δύσκολη στιγμή του πρωταθλήματος. Αν λέγαμε πριν από κάποιο διάστημα πως η κάθε αναμέτρηση για εμάς παίζει σπουδαίο ρόλο, τώρα αυτό συμβαίνει επί δέκα φορές περισσότερες.

Στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Δείξαμε σημεία ανάκαμψης και φάνηκε πως τα δύο νέα παιδιά που ήρθαν έχουν τις δυνατότητες να μας βοηθήσουν. Το ίδιο ισχύει και για την τελευταία μεταγραφή μας στους ψηλούς.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν εποικοδομητική από πλευράς δουλειάς, αφού οι προπονήσεις ήταν τέτοιες που καταλαβαίναμε και εμείς οι ίδιοι πως κάτι κερδίζουμε.

Το παιχνίδι με τον Κολοσσό που έρχεται είναι, ξεκάθαρα πλέον, ένας “τελικός” για εμάς. Ένα παιχνίδι δίχως αύριο που άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη δεν υπάρχει. Τα περιθώρια έχουν στενέψει, σαφώς οι δυσκολίες είναι μεγάλες αλλά είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις.

Τέτοια παιχνίδια χρειάζονται προσήλωση, αλλά χρειάζονται και υπομονή. Η ομάδα της Ρόδου, είναι μια έμπειρη ομάδα, η οποία ξέρει καλά να διαχειρίζεται καταστάσεις τέτοιου τύπου αλλά με την βοήθεια του κόσμου μας, που απ’ ότι μαθαίνουμε θα γεμίσει για μια ακόμα φορά το ΔΑΚ, θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά.

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, έχουμε ανάγκη την βοήθειά του και το να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα η οποία θα… παρασύρει τον Κολοσσό.

Πάμε λοιπόν για την τέταρτη νίκη μας στο πρωτάθλημα και πιστεύω πως την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε από τούτη εδώ την στήλη θα την έχουμε καταφέρει
»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x