Ελλάδα

Καλογιαννίδης: «Είναι… must win game»

Η νίκη αποτελεί… μονόδρομο για τον Κολοσσό στην αναμέτρηση (7/12, 15:30) με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ

Ο Γκρίφιν και η καρδιά

Καλησπέρα φίλοι μου,

Καλό μήνα και καλό μπασκετικό χειμώνα να έχουμε! Αρχικά να καλωσορίσω στην ομάδα τον Μάλκολμ (Γκρίφιν). Είναι ένας έμπειρος παίκτης με θητεία στην Ελλάδα, στον Κολοσσό H Hotels παλιότερα και στην ΑΕΚ, γνωρίζει πολύ καλά τη Λίγκα και πιστεύω θα μας βοηθήσει αρκετά! Όλοι μας τον βοηθάμε να μπει πιο γρήγορα στο κλίμα και να ενσωματωθεί ευκολότερα στην ομάδα.

Για τον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας δεν έχω να πω πολλά. Ξέραμε ποιόν είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν. Ωστόσο, θέλαμε σίγουρα να ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φοβερή και ήταν όμορφο που ήρθε τόσος κόσμος να παρακολουθήσει το παιχνίδι!

Τώρα έχουμε μπροστά μας δεύτερο σερί αγώνα στην έδρα μας με αντίπαλο τον Ηρακλή. Είναι μια πολύ καλά δουλεμένη και πειθαρχημένη ομάδα. Για μας είναι ένα όπως λέμε "must win game".

Είναι παιχνίδι στην έδρα μας και πρέπει να βγάλουμε ενέργεια κυρίως αμυντικά από το πρώτο κιόλας λεπτό! Να μην αφήσουμε τον Ηρακλή να μπει στο παιχνίδι και να πιστέψει ότι μπορεί να φύγει μ' ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η καρδιά και το πάθος για τη νίκη θα παίξουν πρωταρχικό ρόλο! Δεν πρέπει ν' αφήσουμε άλλον αγώνα να πάει χαμένο στην έδρα μας έτσι απλά. Έχουμε συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα και είμαστε έτοιμοι γι’ άλλη μια μάχη!

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα,

Φίλιππος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x