Ελλάδα

Καλογιαννίδης: «Ιδιαίτερος αγώνας για δύο ομάδες με ίδιους στόχους»

Στην ιδιαιτερότητα και τη σημασία της αναμέτρησης του ΓΣΛ Φάρου με τα Τρίκαλα στάθηκε ο νεαρός γκαρντ της θεσσαλικής ομάδας, Φίλιππος Καλογιαννίδης.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του esake.gr:

Να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και εκτός

Καλησπέρα φίλοι μου,

Το προηγούμενο Σάββατο η ομάδα μας πέτυχε μία μεγάλη νίκη και κάθε νίκη για τα Τρίκαλα είναι μεγάλη στο δύσκολο έργο που έχουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ήταν ένα ματς που από το πρώτο λεπτό δείξαμε πως το θέλουμε περισσότερο και αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος που τα καταφέραμε.

Ο κόσμος για άλλη μια φορά ήταν καταπληκτικός. Η νίκη αυτή ήταν κατά τη γνώμη μου ψυχολογικής σημασίας και πλέον είναι ξεκάθαρα στο χέρι μας να διαχειριστούμε την ανεβασμένη ψυχολογία μας κατάλληλα ώστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να πετύχουμε στο ερχόμενο παιχνίδι ακόμα μία μεγάλη νίκη. Πιστεύω ότι μας ωφέλησε η διακοπή γιατί είχαμε μπροστά μας 2 βδομάδες να προετοιμαστούμε και με τον τρόπο που πρέπει γι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Ο αντίπαλος μας το Σάββατο είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με έμπειρο προπονητή και με μεγάλο ενθουσιασμό ερχόμενη από Α2. Η συγκέντρωση και ο περιορισμός των λαθών μας είναι το πλάνο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη απέναντι στον ΓΣΛ Φάρο και φυσικά να αποδείξουμε στους ίδιους μας τους εαυτούς πως μπορούμε να τα καταφέρουμε εξίσου καλά και εκτός έδρας. Οι στόχοι του αντιπάλου μας είναι ίδιοι με τους δικούς μας οπότε θα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας και για τις δύο ομάδες και πιστεύω πως το τέλος θα είμαστε εμείς οι νικητές!

Φίλιππος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x