Ελλάδα

Καλογιαννίδης: «Να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του νέου προπονητή»

Να βοηθήσουν το νέο προπονητή της ομάδας Φώτη Τακιανό, να προσαρμοστεί γρηγορότερα στα νέα δεδομένα οφείλουν οι παίκτες των Τρικάλων στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό, σύμφωνα με τον Φίλιπο Καλογιαννίδη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στo blog του στο esake.gr:

Είμαστε εδώ!

Γειά σας φίλοι μου,

Αυτό είναι το πρώτο μας μεγάλο και πολύωρο ταξίδι στη Ρόδο. Αν και η ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, χαίρομαι που βλέπω πολύ αισιόδοξα πρόσωπα από τους παίκτες μέχρι και τους προπονητές για τη δύσκολη συνέχεια. Είμαστε όλοι εδώ και παλεύουμε καθημερινά για να πετύχουμε το στόχο μας.

Μετά τη λήξη του αγώνα με το Ρέθυμνο ο coach Μέξας ζήτησε την παραίτησή του, καθώς έκρινε πως η ομάδα χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ. Εγώ γενικά σαν παίκτης δεν είμαι καθόλου υπέρ τέτοιων αλλαγών ακόμα και των παικτών. Από εκεί και πέρα οι αποφάσεις πάρθηκαν και η ομάδα πρέπει να συνεχίσει. Θα ήθελα εκ μέρους της ομάδας να τον ευχαριστήσουμε για την προσπάθειά του γιατί ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει στην ομάδα και σε εμάς. Ποτέ δεν φταίει μόνο ο προπονητής. Μερίδιο ευθύνης πρέπει να αναλάβουμε κι εμείς οι παίκτες. Εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα του!

Τώρα όμως να καλωσορίσουμε τον νέο μας coach τον Φώτη Τακιανό. Είναι δύσκολο το έργο που αναλαμβάνει. Προσωπικά δεν έχω ξανασυνεργαστεί μαζί του αλλά έχω παίξει αρκετές φορές αντίπαλός του. Είμαστε όλοι εδώ να τον βοηθήσουμε να ενταχθεί όσο τον δυνατόν γρηγορότερα στην ομάδα για να μπορέσει να μας περάσει τη δική του φιλοσοφία και να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και χαίρομαι που υπάρχει αυτή η διάθεση.

Για το παιχνίδι ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο είναι μέσα στα playoff και πάντα διεκδικεί το κάτι παραπάνω. Είναι μια δύσκολη και ιδιαίτερη έδρα που δεν σπάει εύκολα! Εμείς πάμε να μείνουμε σταθερή στο πλάνο μας αν και δεν είχαμε την δυνατότητα να δουλέψουμε πολλές ώρες με τον νέο μας προπονητή. Δεν είναι εύκολο σε 2 μέρες να περάσεις πολλά πράγματα. Ωστόσο θέλουμε να κρατήσουμε σε χαμηλό τέμπο το παιχνίδι και να μην το αφήσουμε να ανοίξει.

Κλείνοντας θέλω να πω κάτι στον κόσμο που μερικοί απ αυτούς έχουν πιστέψει πως έχει τελειώσει η ομάδα. Το τέλος για τα ΤΡΙΚΑΛΑ δεν ήρθε ακόμα.. ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΔΏ!

Φίλιππος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x