Ελλάδα

Καλογιαννίδης: «Σε τέτοια ματς δεν παίζουν ρόλο οι τακτικές και τα σκάουτινγκ»

Ως ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών στο οποίο δεν παίζουν ρόλο οι τακτικές αλλά η επιθυμία της κάθε ομάδας για τη νίκη, χαρακτήρισε την αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Πανιώνιο ο Φίλιππος Καλογιαννίδης.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο esake.gr:

Να παλέψουμε για όσο χρειαστεί

Γεια σας φίλοι μου,

Το προηγούμενο Σάββατο ήταν ίσως ένα από τα χειρότερα μου 3 χρόνια που είμαι εδώ στην ομάδα στα Τρίκαλα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και δεν θα κρυφτώ ότι ήταν μια πολύ κακή ήττα γι εμάς που πρέπει να την καλύψουμε.

Σ αυτές τις ήττες πρέπει από ακριβώς την επόμενη μέρα να μαζεύεις τα σπασμένα κομμάτια και να γίνεσαι πάλι ένα. Αυτό κάναμε κι εμείς! Αφήσαμε πίσω το κακό μας παιχνίδι, είδαμε τα λάθη μας και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για ακόμα ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας με τον Πανιώνιο.

Μία ομάδα με ιστορία στην Α1 που ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και που ίσως να παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά. Ξέρουμε ότι αυτή τη φορά θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου που θα είναι ένα έξτρα κίνητρο για αυτούς.

Εμείς ξέρουμε τι θα περιμένουμε κι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θα είναι ένας αγώνας που θα παίξει μεγάλο ρόλο το πάθος και η θέληση και είναι στο χέρι μας να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο και να φύγουμε με τη νίκη.

Σε κάτι τέτοια ματς, πλέον έχω καταλάβει ότι δεν παίζουν κανένα ρόλο οι τακτικές και τα σκαουτινγκ! Μπαίνεις να παλέψεις για όσο χρειαστεί μέχρι να φύγεις νικητής από το γήπεδο κι αυτό πιστεύω πρέπει να κάνουμε αύριο.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Φίλιππος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x