Ελλάδα

Καλτσίδου: «Θα μου λείψει να φορώ αυτή τη φανέλα και να ακούω τον εθνικό ύμνο»

Χαρούμενη με τη νίκη της Εθνικής επί του Ισραήλ, αλλά και συγκινημένη που έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι με το εθνόσημο, ήταν η Στέλλα Καλτσίδου.

Ανάμικτα συναισθήματα για την Στέλλα Καλτσίδου μετά τη νίκη της Εθνικής Γυναικών επί του Ισραήλ.

Η έμπειρη φόργουορντ ήταν χαρούμενη με το ροζ φύλλο, ωστόσο από την άλλη ήταν συγκινημένη που έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι με το εθνόσημο, καθώς είπε «αντίο» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Με τιμά που όλα τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο παιχνίδι. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, πήραμε τη νίκη και περιμένουμε τα άλλα αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο, το σταφ, τις συμπαίκτριές μου, που έκαναν ιδιαίτερο αυτό το τελευταίο παιχνίδι. Είναι στιγμές αυτές της παρέας, έχουμε περάσει καλά και έχουμε ζήσει πολλές επιτυχίες. Πραγματικά είναι ευγνώμων. Δεν θα σταματήσω να παίζω ακόμη. Θεώρησα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να ολοκληρώσω τον κύκλο μου. Ελπίζω να πάμε στα τελικά για να αφήσω τα κορίτσια με μια μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι στο χέρι μας, αλλά κάναμε ό,τι μπορέσαμε», δήλωσε αρχικά η Στέλλα Καλτσίδου στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τέλος εποχής ή μιας φουρνιάς. Είναι το τέλος της δικής μου παρουσίας. Εύχομαι να είναι η αρχή μιας ακόμη καλύτερης γενιάς, να έρθει και να πάει την Εθνική ακόμη πιο ψηλά. Εγώ θέλω να είμαι δίπλα στην ομάδα, γιατί πραγματικά τη λατρεύω».

Για να καταλήξει: «Θα μου λείψει να φορώ αυτή τη φανέλα και να ακούω τον εθνικό ύμνο. Είναι τυχερή που είχα τόσες συμμετοχές με την Εθνική. Θα μου λείψουν τα κορίτσια. Είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα όλο αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x