NBA

«Καλύτερος ο ΛεΜπρον από τον Τζόρνταν»

Ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς, σύμφωνα με τον συμπαίκτη του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, Κέντρικ Πέρκινς.

Ελάχιστοι είναι αυτοί που αμφέβαλαν τα τελευταία είκοσι χρόνια ότι ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του μπάσκετ. Ωστόσο, μετά τα τελευταία κατορθώματα του ΛεΜπρον Τζέιμς, οι φίλοι του έχουν αρχίσει να το αμφισβητούν.

Ο 30χρονος άσος των Κλίβελαντ Καβαλίερς βρίσκεται κοντά στο να καταφέρει κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ποτέ ο «Air»: Nα συμμετάσχει σε πέντε συνεχόμενους τελικούς του ΝΒΑ.

Έτσι, ο συμπαίκτης του, Κέντρικ Πέρκινς, ανακήρυξε τον ΛεΜπρον Τζέιμς ως τον καλύτερο παίκτη που έχει πιάσει στα χέρια του την πορτοκαλί μπάλα.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε χωρίς αμφιβολία τον καλύτερο παίκτη που έπαιξε ποτέ μπάσκετ. Δεν θέλω να μειώσω τον Τζόρνταν, αλλά το μόνο που λείπει στον Τζέιμς είναι οι τίτλοι. Δύο ακόμα να πάρει και αυτό είναι. Αν το σκεφτεί κανείς, θα μπορούσε να κερδίζει το βραβείο του MVP κάθε χρόνο. Είχε κατά μέσο όρο 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Αυτό είναι απίστευτο και υπάρχουν άνθρωποι που λένε “είχε μία κακή χρονιά”. Αυτό είναι εξωφρενικό. Όταν θα έχει τελειώσει την καριέρα του, θα είναι πιθανότατα ο καλύτερος που έχει δει το άθλημα», σημείωσε ο θηριώδης σέντερ των «Ιπποτών».

Από την πλευρά του, ο Τζέι Αρ Σμιθ συμπλήρωσε πως ο ΛεΜπρον έχει πλησιάσει πολύ τον Τζόρνταν: «Παλιότερα δεν υπήρχε καν απορία. Ο Τζόρνταν ήταν ο καλύτερος με διαφορά. Τώρα, πρέπει να λογαριάσει κανείς και τον ΛεΜπρον».

Ωστόσο, ότι και να λένε οι συμπαίκτες του ΛεΜπρον Τζέιμς, έχει ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσει για να φτάσει τα έξι δαχτυλίδια του πρωταθλητή που έχει ο Tζόρνταν.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x