Ελλάδα

Καμπερίδης: «Ανταγωνιστική εμφάνιση με Παναθηναϊκό ενόψει των… τελικών»

Στόχος του Πανιωνίου απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι να κάνει μία ανταγωνιστική εμφάνιση, σύμφωνα με τον Γιώργο Καμπερίδη.

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον Πανιώνιο, μετά τη νίκη επί του Λαυρίου, σύμφωνα με τον Γιώργο Καμπερίδη, ο οποίος τόνισε πως κόντρα στον Παναθηναϊκό η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει να κάνει μία ανταγωνιστική εμφάνιση, ώστε να είναι έτοιμη ενόψει των… τελικών που ακολουθούν.

Αναλυτικά το blog του Γιώργου Καμπερίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Προερχόμαστε από την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο το Λαύριο και ήταν ιδιαίτερα τονωτική για την ψυχολογία μας και τον στόχο της παραμονής. Είχαμε την μεγαλύτερη παραγωγή του σκορ και στα δυο ημίχρονα για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά στην άμυνα δεν είχαμε την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα.

Σ’ αυτή την αγωνιστική παίζουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού που είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και αυτονόητα δεν μπορεί να γίνει σύγκριση δυναμικότητας με την δική μας ομάδα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία αυτών που ο κατώτερος αντίπαλος μπορεί να έχει οφέλη, εκτός του αποτελέσματος, από την ανταγωνιστικότητα του, κόντρα στον ανώτερο αντίπαλο.

Ο Πανιώνιος στοχεύει σε αξιοπρεπή εμφάνιση και ικανοποιητική διάρκεια ανταγωνιστικής απόδοσης που θα τον βοηθήσουν να δείξει τον βαθμό ετοιμότητας για τον επόμενο αγώνα με το Ρέθυμνο που συγκαταλέγεται, όπως και το προηγούμενο με το Λαύριο, σ’ αυτά που χαρακτηρίζονται “τελικοί”
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x