Στην ανάγκη για βελτίωση μακριά από την έδρα του Άρη στάθηκε ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, μετά την ήττα από τον Ιωνικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Καμπερίδης στη συνέντευξη Τύπου:
- Για την ήττα από τον Ιωνικό: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και την απαιτούμενη ενέργεια. Συν τοις άλλοις, παίξαμε άμυαλα όλες τις κρίσιμες στιγμές. Μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Αν κερδίζαμε θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να πιάσουμε κάποιες ομάδες και να βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλά τώρα επανερχόμαστε εκεί που ήμασταν. Δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις δύο νίκες που κάναμε στην έδρα μας. Δεν μπορούμε όμως σε κάθε παιχνίδι να έχουμε 5.000 κόσμο. Πρέπει να αντιδράσουμε και εκτός έδρας. Να παίξουμε όλα τα παιχνίδια το Παλέ; Δεν γίνεται».

- Για το τι μπορεί να αλλάξει στο διάστημα της διακοπής κι αν υπάρχει το ενδεχόμενο αλλαγών: «Από την προπόνηση πρέπει να εκτελέσουμε με μεγαλύτερη συνέπεια τα σενάρια που ζητάμε. Την κρίσιμη στιγμή πρέπει να βγάλεις ποιότητα και εμείς δεν το κάναμε. Όταν ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα και γίνονται στο περίπου, αυτό θα γίνεται. Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές, εξαρτάται από το αν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές. Τώρα δεν μπορούμε. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση, δεν ξέρω αν θα το καταφέρουμε. Πορευόμαστε όπως είμαστε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε».

TAGS: Άρης