Ελλάδα

Καμπερίδης: «Να μη σταθούμε στα προβλήματα που έχουμε»

Ο συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Σάββας Καμπερίδης, ξεκαθαρίζει πως ο Άρης δεν πρέπει να μείνει στα προβλήματα που έχει και χρειάζεται να είναι συγκεντρωμένος στο αυριανό ματς με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σάββας Καμπερίδης στο arisbc.gr για τον αγώνα του Σαββάτου με τα Τρίκαλα στο Nick Galis Hall (18:30):

«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς τα Τρίκαλα είναι ενισχυμένα με την προσθήκη δύο νέων παικτών (Kanacevic και Thames) και την ενδεχόμενη επανεμφάνιση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Είναι μια ομάδα με το στίγμα του προπονητή της, η οποία προσπαθεί να παίξει σε υψηλό ρυθμό, πιέζοντας στην άμυνα της και ταυτόχρονα να τρέξει στην επίθεση, ώστε να πετύχει εύκολους ποντους (σχεδόν το 20% των πόντων της σημειώνονται σε transition game). Η προσθήκη του Kanacevic είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι εξαιρετικός πασέρ και θα δώσει ποιότητα και δημιουργία σε μια επίθεση, η οποία παρότι είχε κατεύθυνση και ταχύτητα, κάποιες φορές τις έλειπε η εμπειρία και η σωστή απόφαση. Η πιθανή παρουσία του Σχορτσανίτη θα δώσει στην ομάδα ένα σημείο αναφοράς μέσα στη ρακέτα, το οποίο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε. Εμείς δεν θα πρέπει να σταθούμε σε καμία περίπτωση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κι έχοντας ως βάση την άμυνα μας, θα πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από το πρώτο δευτερόλεπτο ως το τελευταίο, κάτι το οποίο θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και ρυθμό και στην επίθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x