Αναλυτικά, όσα είπε ο Σάββας Καμπερίδης στο arisbc.gr για τον αγώνα του Σαββάτου με τα Τρίκαλα στο Nick Galis Hall (18:30):

«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς τα Τρίκαλα είναι ενισχυμένα με την προσθήκη δύο νέων παικτών (Kanacevic και Thames) και την ενδεχόμενη επανεμφάνιση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Είναι μια ομάδα με το στίγμα του προπονητή της, η οποία προσπαθεί να παίξει σε υψηλό ρυθμό, πιέζοντας στην άμυνα της και ταυτόχρονα να τρέξει στην επίθεση, ώστε να πετύχει εύκολους ποντους (σχεδόν το 20% των πόντων της σημειώνονται σε transition game). Η προσθήκη του Kanacevic είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι εξαιρετικός πασέρ και θα δώσει ποιότητα και δημιουργία σε μια επίθεση, η οποία παρότι είχε κατεύθυνση και ταχύτητα, κάποιες φορές τις έλειπε η εμπειρία και η σωστή απόφαση. Η πιθανή παρουσία του Σχορτσανίτη θα δώσει στην ομάδα ένα σημείο αναφοράς μέσα στη ρακέτα, το οποίο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε. Εμείς δεν θα πρέπει να σταθούμε σε καμία περίπτωση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κι έχοντας ως βάση την άμυνα μας, θα πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από το πρώτο δευτερόλεπτο ως το τελευταίο, κάτι το οποίο θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και ρυθμό και στην επίθεση».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ