Ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου στον «κίτρινο» πάγκο έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στάθηκε στα λάθη που μείωσαν τη διαφορά από το +15 στο +2, ενώ ζήτησε βελτίωση για το επόμενο ματς κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα.

Αναλυτικά: «Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να εστιάσουμε στο γεγονός ότι έχει τελειώσει μόνο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Σίγουρα, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει τον αγώνα με μεγαλύτερη διαφορά αν δεν κάναμε κάποια λάθη στο τέλος. Στο διάστημα που μεσολαβεί θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στο δεύτερο παιχνίδι.

H Νίζνι είναι μια έμπειρη ομάδα, με "βάθος", και για αυτό θα πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση».

TAGS: Άρης
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ