Ευρώπη

Κάνει πίσω για Μπουρούση η Μάλαγα

Η Μάλαγα έκανε πρόταση στον Γιάννη Μπουρούση, όμως όπως όλα δείχνουν κάνει άμεσα πίσω, καθώς υπάρχει στη μέση η Μπασκόνια, αλλά και η διαφορά των δύο πλευρών στο οικονομικό.

Μετά τον τραυματισμό του Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος θα μείνει για δύο μήνες εκτός δράσης, η Μάλαγα κινήθηκε άμεσα για την αντικατάστασή του, κάνοντας πρόταση δανεισμού στον Ολυμπιακό για τον Γιώργο Μπόγρη, εισπράττοντας αρνητική απάντηση.

Όπως αποκάλυψε το sprotfm.gr το πρωί, άμεσα στράφηκε προς τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος άρχισε σήμερα τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Κίνας με τους Zhejiang Guangsha Lions. Η ομάδα της Ανδαλουσίας, ήθελε τον Έλληνα σέντερ για μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του (ακόμα και αν πάνε στους τελικούς οι Lions θα είναι ελεύθερος την 1η Μαίου) και ως το τέλος της σεζόν, όμως τα σχέδιά της δεν θα γίνουν πράξη.

Το πρώτο πρόβλημα που παρουσιάστηκε, είναι το υψηλό κασέ του 34χρονου διεθνούς παίκτη, ο οποίος έχει και άλλες προτάσεις από Ευρώπη, κάτι που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια των συζητήσεων των δύο πλευρών. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την Ισπανία πάντως, ακόμα και να η Μάλαγα μπορούσε να καλύψει το κασέ του, θα έπρεπε να καλύψει και τις απαιτήσεις της Μπασκόνια…

Το δεύτερο δηλαδή πρόβλημα, που ακούει στο όνομα «Tadeo». Ο νόμος στην Ισπανία δηλαδή, που επιτρέπει στην πρώην ομάδα ενός παίκτη να διατηρεί το δικαίωμα να ισοφαρίσει την οποιαδήποτε προσφορά άλλης ομάδας και να τον κάνει δικό της, ή να ζητήσει χρήματα για να παραχωρήσει τα δικαιώματά του. Έτσι, είναι δεδομένο πως η Μπασκόνια του… πανούργου παράγοντα Ζοσεάν Κερεχέτα, σε περίπτωση συμφωνίας του Μπουρούση με τη Μάλαγα θα έπραττε έτσι, σε κάτι που οι Ανδαλουσιάνοι δε θα μπορούσαν να ανταποκριθούν οικονομικά.

Κατόπιν τούτων, η Μάλαγα στρέφεται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της φροντ λάιν της.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x