Ελλάδα

«Κάνουμε κάτι για τη χώρα μας» (Web TV)

Περήφανος που η Εθνική Εφήβων πέρα από την αγωνιστική της επιτυχία δίνει λίγο χρώμα στη μαύρη καθημερινότητα της Ελλάδας δήλωσε στη Web TV του sport-fm.gr ο Δ. Σκουλίδας. «Μπορούμε με ΗΠΑ», πρόσθεσε.

Διπλά χαρούμενοι είναι όλοι οι παίκτες της Εθνικής Εφήβων για την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Αποστολή στο Ηράκλειο, Χρήστος Ρομπόλης

Πέραν της παρουσίας στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, οι διεθνείς αντιλαμβάνονται πως με τις επιτυχίες τους δίνουν λίγη χαρά και μια νότα αισιοδοξίας σε μια περίοδο που οι συμπατριώτες τους δοκιμάζονται. Ο Διονύσης Σκουλίδας μίλησε στη Web TV του www.sport-fm.gr για αυτή τη διπλή αποστολή της ομάδας, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ενώ διατράνωσε την πεποίθηση πως η Ελλάδα μπορεί να νικήσει ΚΑΙ τις ΗΠΑ στον αποψινό ημιτελικό.



Αναλυτικά, ο φόργουορντ του Περιστερίου μίλησε για:

-την πρόκριση στην τετράδα: «Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι, μου’ έρχεται πραγματικά να κλάψω. Είναι κάτι που παλεύουμε πολύ καιρό τώρα, ένα μήνα μας έχει φύγει η ψυχή. Παίζουμε με όλη μας την καρδιά, δίνουμε ό,τι έχουμε στο παρκέ, βουτάμε για τις μπάλες… Είναι μεγάλη τιμή για μας που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς κάνουμε κάτι για τη χώρα μας και κάνουμε τους συμπατριώτες μας περήφανους».

-τη μεταμόρφωση της ομάδας στο δεύτερο μέρος: «Είχαμε όλοι άγχος από το μεσημέρι. Προσπαθούσαμε να χαλαρώσουμε, να κοιμηθούμε, αλλά δεν γινόταν. Είχαμε όλοι άγχος, ξέραμε ότι το γήπεδο θα ήταν γεμάτο και υπήρχε ένας κόμπος στο στομάχι. Ευτυχώς μας έφυγε το άγχος στο δεύτερο ημίχρονο. Είδαμε τι λάθη κάναμε, τα διορθώσαμε και φτάσαμε στη νίκη».

-τις λύσεις από τον πάγκο: «Είμαστε μια γεμάτη ομάδα, έχουμε παιδιά που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις, ξέρουν όλοι το ρόλο τους και γι’ αυτό είμαστε μια ολοκληρωμένη ομάδα».

-τη βοήθεια του κόσμου: «Νιώθουμε απίστευτη χαρά που παίζουμε μπροστά σε τόσο κόσμο. Είναι η πρώτη φορά για όλους μας, αν εξαιρέσουμε κάποια παιδιά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αλλά όταν αγωνίζεσαι με το εθνόσημο είναι άλλο πράγμα».

-τον ημιτελικό με τις ΗΠΑ: «Πιστεύω πως μπορούμε. Είμαστε πάνω-κάτω στα ίδια κυβικά, αν και είναι πιο αθλητικοί από μας. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει, είναι ποιος το θέλει περισσότερο».

-το ότι δείχνει στον ουρανό μετά από κάθε του καλάθι και τι σημαίνει αυτή η κίνηση: «Έχω υποσχεθεί στον καλύτερό μου φίλο, που δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι εδώ, όταν βάζω τρίποντο να κάνω αυτή την κίνηση για να του το αφιερώνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x