Ελλάδα

«Κάποια πράγματα βγήκαν, κάποια όχι»

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές με όσα είδε απ’ τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πανελευσινιακό εμφανίστηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Κάποια πράγματα που ήθελε να δει, βγήκαν, κάποια άλλα όχι, όπως τόνισε ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά τη νίκη επί του Πανελευσινιακού.

«Θεωρώ ότι σεβαστήκαμε τον αντίπαλο. Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που δεν ξέραμε αν οι παίκτες μας έβρισκαν κίνητρο λόγω της βαθμολογικής κατάστασης που βρίσκεται ο Πανελευσινιακός. Τελικά βρήκαν κίνητρο, ήταν σοβαροί, έβγαλαν πολύ ενέργεια στο γήπεδο και γι ‘ αυτό είμαι χαρούμενος. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα τις τελευταίες δύο μέρες στην προπόνηση και κάποια βγήκαν ενώ κάποια άλλα όχι. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι χρειαζόμαστε πολύ δουλειά, πολύ βελτίωση και αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα γιατί δεν έχουμε χρόνο. Καλή δύναμη στον Πανελευσινιακό που βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης: «Εμείς σήμερα έπρεπε να διαχειριστούμε την φυγή του προπονητή μας. Θέλω να πω ένα μπράβο στους δύο προπονητές μας τον κ. Μανωλόπουλο και τον κ. Παππά που κατάφεραν να μας κρατήσουν στο ίδιο μήκος κύματος και να παρουσιαστούμε από την αρχή του παιχνιδιού σοβαροί. Καταφέραμε να βγάλουμε ενέργεια και να παίξουμε ένα γρήγορο μπάσκετ, πήραμε από την αρχή το προβάδισμα και κρατήσαμε την διαφορά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x