Ελλάδα

«Κάπτεν»... Λουκ στον Ιωνικό ο Μαυροκεφαλίδης

Με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη αρχηγό θα πορευτεί τη νέα σεζόν ο Ιωνικός Νικαίας, στην επιστροφή του στα «σαλόνια» της Basket League.

Την εμπειρία και την ηγετική φύση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη αξιολόγησαν οι άνθρωποι του Ιωνικού Νικαίας, χρίζοντας τον αρχηγό ενόψει της νέας σεζόν.

Ο πολύπειρος 35χρονος σέντερ, πρωταγωνίστησε στην περσινή ξέφρενη πορεία των Νικαιωτών μέχρι τον τίτλο της Α2, οδηγώντας τον ιστορικό σύλλογο στην επάνοδο του στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας.

Έτσι, με δεδομένη την παραμονή του στο σύλλογο και τη φετινή σεζόν, ο άλλοτε παίκτης όλων των ομάδων του Big-4 (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) θα ηγηθεί και με τη «βούλα» ως ο «κάπτεν» του Ιωνικού στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας:
«Η έναρξη της νέας σεζόν πλησιάζει και ο Ιωνικός Νικαίας Affidea θα πορευθεί στην Basket League με αρχηγό τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη!

Ο Μαυροκεφαλίδης ήρθε στην ομάδα μας στη διάρκεια της περσινής σεζόν και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και της ανόδου στα "σαλόνια" του ελληνικού μπάσκετ. Ήταν πρωταγωνιστικό στέλεχος της ομάδας που κατέρριπτε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και θα συνεχίσει και φέτος να αγωνίζεται με την φανέλα του Ιωνικού.

Η τεράστια εμπειρία και η δεδομένη ποιότητά του τον καθιστούν κεφάλαιο για την ομάδα, ενώ για την σεζόν 2019-20 θα είναι ο αρχηγός της και θα έχει ξανά ηγετικό ρόλο σε παρκέ και αποδυτήρια στην απαιτητική χρονιά που πλησιάζει στην έναρξή της.
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x