Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Καραγιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Α2 η φετινή Καστοριά»

Για τη φετινή επιτυχία της Καστοριάς στην Α2 μίλησε στον ΣΠΟΡ FΜ ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραγιάννης.

Ως μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στα χρονικά της Α2 χαρακτήρισε τη φετινή πορεία της Καστοριάς ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραγιάννης.

Μετά την άνοδο με το Περιστέρι, ο Έλληνας τεχνικός έχει οδηγήσει στα play-off ανόδου την ομάδα της Καστοριάς, με σαφώς χαμηλότερο μπάτζετ και εν όψει του παιχνιδιού με τον Ηρακλή την προσεχή Τετάρτη (22/5, 18:00) μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τη φετινή σεζόν, αλλά και την πιθανότητα να αγωνιστεί και η 3η ομάδα της Α2 στην Α1, μετά τις εξελίξεις με τον Ολυμπιακό.

Ακούστε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξής του:

«Φτάσαμε σε μεγάλη επιτυχία. Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Α2. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη ιστορία στην ομάδα, με εξαίρεση ότι εδώ άρχισε τα πρώτα του βήματα ο Διαμαντίδης. Πλέον, κοιτάμε στο παιχνίδι στο κατάμεστο Ιβανώφειο, με τον Ηρακλή. Θα περιμένουμε και τις εξελίξεις, μήπως και η 3η θέση οδηγήσει στην Α1. Θα δει και ο πρόεδρος αν μπορέσει να ανεβάσει την ομάδα στην Α1. Ο συγκεκριμένος είναι όαση στο ελληνικό μπασκετ. Είναι σοβαρός και ξέρει τι θέλει χωρίς να παρεμβαίνει. Μας τα έχει όλα οργανωμένα και έτοιμα.

Στη φετινή Α2 υπήρχε ο Ιωνικός με τεράστιο μπάτζετ. Μπάτζετ επιπέδου καλής ομάδας Α1. Επίσης, ο Ηρακλής είχε υψηλό μπάτζετ. Σύνολο, δηλαδή, 500.000 ευρώ. Της Καστοριάς είναι 80.000 ευρώ. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας. Είναι μικρό το γήπεδο και αν ο πρόεδρος θέλει να παίξει στην Α1, πρέπει να βρει ένα μεγαλύτερο. Το γήπεδό μας χωράει περίπου 350 άτομα. Είχαμε μικρά και νέα παιδιά που όμως μπορούν να παίξουν Α1. Απλά θέλει πολλή δουλειά, ωστόσο το καλό είναι ότι πρόκειται για προσγειωμένα παιδιά που μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Εγώ, εφόσον μιλάμε για πλάνο Α1, θα ήθελα μια ομάδα που να μπορεί να παίξει σωστό μπάσκετ και να μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Βέβαια, πρόκειται για εντελώς διαφορετικά δεδομένα. Τα οικονομικά είναι πολύ υψηλότερα. Να φανταστείτε ότι τα έξοδα για ένα παιχνίδι στην Α1 είναι 3.500 ευρώ. Με το που ανέβεις στην πρώτη κατηγορία πρέπει να γίνεις ΚΑΕ, άρα τα έξοδα είναι πολύ περισσότερα. Πρέπει να πληρώσεις ΙΚΑ, εφορία, ασφάλεια... Και να φανταστείτε ότι τα έσοδα είναι μόλις 250.000 ευρώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x