Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Καράμπουλας στον ΣΠΟΡ FM: «Μοναδικές οι στιγμές που ζήσαμε χθες, θέλω να μείνω στον Ιωνικό»

Ο δεύτερος σκόρερ της Α2 και πρωταγωνιστής στη διαφαινόμενη άνοδο του Ιωνικού Νίκαιας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην μοναδικότητα των στιγμών που έζησε έπειτα από την χθεσινή νίκη του Ιωνικού 93-82 απέναντι στον Ηρακλή, η οποία οδηγεί την ομάδα από τη Νίκαια στην άνοδο στην Α1, αναφέρθηκε ο παίκτης των νικητών, Βαγγέλης Καράμπουλας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Οι Μπάσχετοι» του ΣΠΟΡ FM 94,6 με τους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά.

Ο 38χρονος γκαρντ, αρχικά, μίλησε για την ποιότητα της ομάδας του: «Πιστεύω πως δεν θα κάνουμε άλλη ήττα στην συνέχεια. Έχουμε μεγάλη ποιότητα και παίκτες όπως ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ο οποίος δεν είναι για αυτή την κατηγορία. Η διαφορά μας από τις άλλες ομάδες είναι μεγάλη, ενώ έχουμε διαφορά και από τον Ηρακλή που είναι δεύτερος αλλά έχει περιορισμένες λύσεις.»

Για τους πανηγυρισμούς έπειτα από την χθεσινή αναμέτρηση: «Ήταν κάτι μοναδικό, το γήπεδο ήταν γεμάτο και ήρθαν για πρώτη φορά στο μπάσκετ ακόμα και άνθρωποι που είναι καθαρά ποδοσφαιρικοί, μακάρι να κερδίσουμε και αυτούς τους φιλάθλους. Δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε ούτε δευτερόλεπτο, ήταν πραγματικά πρωτόγνωρο».

Για το γεγονός πως έχει καταφέρει επτά φορές στην καριέρα του να κερδίσει την άνοδο με τις ομάδες του: «Σίγουρα κάτι κάνω καλά, ωστόσο το μπάσκετ δεν είναι ατομικό το άθλημα, πηγαίνω σε καλές ομάδες που πρωταγωνιστούν».

Επίσης, είπε για το αν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Α1: «Δεν με απασχολεί ο χρόνος αν μου πει ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Τσάπας, να μείνω τότε θα μείνω. Επιθυμώ στην ομάδα που θα αγωνίζομαι να με θέλουν, αλλά ό,τι και να μου πουν είναι σεβαστό. Θα ήθελα να μείνω. Είναι διαφορετικό να έχεις τον Τσάπα πρόεδρο, έχουμε ένα ωραίο παρεάκι και έχουμε καλό κλίμα, προσφέρει σιγουριά σε όλα τα επίπεδα».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο αν πρέπει να αγωνίζονται περισσότεροι νέοι παίκτες στην Α2: «Έχει αλλάξει το πόσο θέλουν τα νέα παιδιά να παίζουν και οι ώρες που θέλουν να προπονούνται. Οι μικρές κατηγορίες θα έπρεπε να βγάζουν παίκτες αλλά εφόσον δεν υπάρχουν κάποιοι νέοι παίκτες να μας πάρουν τις θέσεις κάτι σημαίνει αυτό. Δεν είναι φυσιολογικό το ότι είμαι εγώ δεύτερος σκόρερ με την λογική ότι το κανονικό θα ήταν να είναι κάποιο νέο παιδί».

Έπειτα, τόνισε σε ποια ηλικία θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του: «Αν θα είμαι υγιής θα παίζω μέχρι τα 43-44. Ως τώρα δεν είχα σοβαρούς τραυματισμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x