Euroleague

«Καρφιά» Γουάιτ κατά Μεσίνα: «Οι παίκτες της Αρμάνι δεν ξέρουν τι να κάνουν»

Ο Άαρον Γουάιτ εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του πρώην προπονητή του.

Βολές κατά του Έτορε Μεσίνα για τα όσα συνάντησε στην Αρμάνι Μιλάνο και τον ώθησαν στην έξοδο εξαπέλυσε ο Άαρον Γουάιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ αποχώρησε για την Τενερίφη και φαίνεται πως δεν του λείπει καθόλου ο Ιταλός προπονητής.

«Έχασα την αγάπη μου για το μπάσκετ στο Μιλάνο και τώρα την ξαναβρήκα στην Τενερίφη. Ο ρόλος που είχα δεν ήταν αυτός που περίμενα όταν πήγα εκεί. Δεν έπαιζα πολύ και δεν ήμουν ικανοποιημένος. Δεν έβλεπα λοιπόν το λόγο να είμαι στον πάγκο και να εκνευρίζομαι, γι’ αυτό και αποφάσισα να φύγω. Ήθελα μια ομάδα να τελειώσω τη σεζόν, να ξαναβρώ την αυτοπεποίθησή μου και να απολαύσω ξανά το μπάσκετ», τόνισε ο πρώην άσος της Ζαλγκίρις.

«Ο Μεσίνα για κάποιον λόγο δεν μου έδινε χρόνο και δεν με είχε στο ροτέισον. Δεν ήξερε πώς να με χρησιμοποιήσει. Από την ημέρα που πήγα στην Αρμάνι δεν ήταν ξεκάθαρο τι έπρεπε να κάνω και τι ήθελε από μένα. Το ίδιο και με τον Γκουντάιτις. Πριν τον τραυματισμό ήταν ο καλύτερος σέντερ στην Ευρωλίγκα πίσω από τον Ντέιβις και τώρα είναι μπλοκαρισμένος. Οι παίκτες της Αρμάνι στα δικά μου μάτια δεν ξέρουν τι να κάνουν. Η ομάδα δεν έχει ρυθμό και αυτό με εξέπληξε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x