Ευρώπη

«Καρφιά» του Πονκρασόφ κατά Ούνιξ για την αποχώρησή του

Μέσω ενός… γράμματος έμαθε ο Άντον Πονκρασόφ για την αποχώρησή του από την Ούνιξ Καζάν, με τον Ρώσο γκαρντ/φόργουορντ να δηλώνει πως κανείς από την ομάδα δεν τον ενημέρωσε κατ' ιδίαν.

Πικραμένος με τον τρόπο που έφυγε από την Ούνιξ είναι ο Άντον Πονκρασόφ, ο οποίος αγωνίστηκε εκεί για πέντε χρόνια.

Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ αποκάλυψε στην ιστοσελίδα «realnoevremya.ru» πως κανείς από την ομάδα του Καζάν δεν επικοινώνησε μαζί του να τον ενημερώσει σχετικά και πως έμαθε πως θα φύγει μέσω ενός… γράμματος.

«Ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα ήταν ευχαριστημένη με την παρουσία μου και περίμενα να κάνει χρήση της οψιόν και να ανανεώσει το συμβόλαιό μου. Αλλά, δεν έκαναν κάτι τέτοιο και ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα», δήλωσε αρχικά ο Πονκρασόφ και πρόσθεσε:

«Πριν από μερικές ημέρες έμαθα ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα, μέσω ενός γράμματος. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου, είτε από το προπονητικό σταφ, είτε από τη διοίκηση».

Στο ίδιο δημοσίευμα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του προέδρου της Ούνιξ, Εβγκένι Μπόγκατσεφ, ο οποίος τόνισε πως η αποχώρηση του Πονκρασόφ οφείλεται σε απόφαση του Δημήτρη Πρίφτη και πως θα ήθελε να κρατήσει τον παίκτη, κάνοντάς του πρόταση με μειωμένες αποδοχές. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας δεν ήθελε να πάει κόντρα στην απόφαση του Έλληνα κόουτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x