NBA

Κάρι για αποχώρηση Ντουράντ: «Χρειαζόμασταν μια νέα πρόκληση»

Την ανυπομονησία του ενόψει της νέας σεζόν φρόντισε να εκφράσει ο 31χρονος σούπερ σταρ.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για την προοπτική των Γουόριορς εμφανίστηκε ο Στεφ Κάρι με δηλώσεις του, στο πλαίσιο ενός ερασιτεχνικού τουρνουά γκολφ στο οποίο συμμετέχει.

Ο ηγέτης των «πολεμιστών» σχολίασε μεταξύ άλλων όσα συνέβησαν στους περσινούς τελικούς, λέγοντας πως: «Ήταν πραγματικά μια πολύ δύσκολη συνθήκη για εμάς ό,τι συνέβη τον Ιούνιο με τον τραυματισμό του Κέβιν (Ντουράντ) και του Κλέι (Τόμπσον) και ύστερα με τη φυγή δύο παικτών όπως ο Ιγκουοντάλα και ο Λίβινγκστον».

Αναφερόμενος στις κινήσεις της ομάδας, έσπευσε να δώσει τα εύσημα για την διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, καθώς ανέφερε ότι: «Τηρουμένων των αναλογιών, το front office μας έκανε εξαιρετική δουλειά και είμαι πραγματικά περήφανος για αυτούς. Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να γεμίσουμε το ρόστερ με ταλέντο και νέους παίκτες γεμάτους δίψα για διάκριση όπως ο Ντι Άντζελο (Ράσελ). Θα χρειαστεί να κάνουμε τροποποιήσεις αλλά ξέρω πως θα ανταπεξέλθουμε».

Τέλος, δεν ξέχασε να μιλήσει για τα όσα έπονται μετά την αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ: «Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ενθουσιασμένος. Πέντε σερί παρουσίες στους τελικούς και τρεις τίτλοι είναι επιδόσεις που μόνο περήφανο μπορούν να σε κάνουν. Όμως, κοιτάμε μπροστά γιατί όλοι χρειαζόμαστε μια νέα πρόκληση όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψουμε σε αυτό το επίπεδο».





Επιμέλεια: Γιάννης Γιανναράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x