Γενικά

Κάρι: «Θα είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Την πρόθεση του να ενισχύσει την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εξέφρασε ο Στεφ Κάρι.

Συνεχίζονται οι δηλώσεις από Αμερικάνους all-star του NBA, ότι θέλουν να συμμετάσχουν στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετά τον Ντρέιμοντ Γκριν και τον Ντέμιαν Λίλαρντ, οι οποίοι δήλωσαν πως θέλουν να είναι με την Team USA στο Τόκιο του χρόνου το καλοκαίρι, ήταν η σειρά του Στεφ Κάρι να προβεί σε ανάλογη δήλωση.

Ο άσος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, μπορεί να ήταν ένας από αυτούς που αρνήθηκαν την πρόσκληση του Γκρεγκ Πόποβιτς, για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, όμως τώρα φαίνεται αποφασισμένος να ενισχύσει την πατρίδα, στο κυνήγι ενός ακόμα χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες.Ο Κάρι που έχει δύο χρυσά μετάλλια με την αμερικανική ομάδα σε Παγκόσμια Κύπελλα (2010,2014), αξίζει να σημειωθεί, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στους Ολυμπιακούς με την Αμερική.

Συγκεκριμένα, ο Κάρι δήλωσε στο ESPN: «Στόχος μου είναι να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σίγουρα, δεν μπορώ να προβλέψω κάποιον πιθανό τραυματισμό ή κάτι άλλο που θα με εμποδίσει, άλλα θέλω ν' αγωνιστώ, καθώς ποτέ δεν το έχω κάνει στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Έχω κερδίσει δύο χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα, όμως το να παίξω στους Ολυμπιακούς θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που θέλω να ζήσω και ευελπιστώ να το καταφέρω του χρόνου»., ήταν τα λόγια του Κάρι.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x