NBA

Καρμέλο Άντονι: «Δεν ήμασταν ομάδα, ειδικά αμυντικά»

Η σεζόν για τους Ρόκετς ξεκίνησε με βαριά ήττα (132-112) από τους Πέλικανς, εντός έδρας, με τον Καρμέλο Άντονι να εντοπίζει την αιτία στην έλλειψη ομαδικής δουλειάς στην άμυνα.

Το αγωνιστικό ντεμπούτο του Καρμέλο Άντονι με τους Χιούστον Ρόκετς κόντρα στους Νιού Όρλεανς Πέλικανς δεν συνοδεύτηκε με νίκη, με τον διάσημο αστέρα να στέκεται στην αδυναμία του ίδιου και των συμπαικτών του να παίξουν ομαδικά, ιδιαίτερα στην άμυνα.

Ο 34χρονος σμολ φόργουορντ / πάουερ φόργουορντ παραδέχτηκε ότι η ομάδα του συνολικά δεν έπαιξε καλά και ειδικά στον τομέα της αμυντικής της λειτουργίας.

Χαρακτηριστικά ο Άντονι δήλωσε: «Θέλουμε να δείξουμε ποιοι είμαστε μέσα από την άμυνα μας. Απόψε δεν φάνηκε αυτό, αλλά όλοι θα βελτιωθούμε. Μικρά πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε ή δεν τα κάναμε απόψε. Δεν επικοινωνούσαμε αρκετά ειδικά στην άμυνα. Δεν μιλούσαμε. Δεν ήμασταν ομάδα ειδικά αμυντικά. Είναι κάτι από το οποίο πρέπει να μάθουμε».

Στην συνέχεια, ο έμπειρος Αμερικανός αναφέρθηκε στην πρόκληση που αποτελεί για τον ίδιον να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στους Ρόκετς, δηλώνοντας το εξής: «Είναι μια πρόκληση το να πρέπει να ετοιμαστώ για το παιχνίδι διαφορετικά. Εκτός από αυτό όλα είναι μια πρόκληση. Είναι απλά το πως θα αντιδράσω σε αυτή την πρόκληση και θα την αποδεχθώ. Ποιος είμαι και τι κάνω».

Ο Καρμέλο Άντονι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 πόντους (3/10 σουτ και 1/5 τριπ.) και 4 ριμπάουντ σε 27 λεπτά συμμετοχής, σε μια γενικά άσχημη βραδιά τόσο για τον ίδιον όσο και για τους Ρόκετς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x