Ελλάδα

Κασελάκης: «Αυτά είναι τα κλειδιά για το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Τα στοιχεία με τα οποία θα διεκδικήσει ο Προμηθέας Πατρών τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ανέφερε ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Στη νίκη επί της Ολίμπιας Λιουμπλιάνας και στο προσεχές ματς (20/10, 18:00) με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι η ενέργεια και η συγκέντρωση είναι στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του για να διεκδικήσει κάτι θετικό.

Αναλυτικά το blog του

Κλειδιά με ΠΑΟΚ η ενέργεια και η συγκέντρωση

Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Πετρόλ Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Είχαμε λίγο παραπάνω άγχος σε αυτόν τον αγώνα, ίσως επειδή παίζαμε για πρώτη φορά στην έδρα μας στην Ευρώπη, αλλά και γιατί είχε μπει μπροστά από το παιχνίδι το «πρέπει», προκειμένου να αποκτήσει νόημα και η νίκη της περασμένης εβδομάδας στην Οστάνδη, όμως στο τέλος τα καταφέραμε. Παραμένουμε ταπεινοί και συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι, αρχής γενομένης από τον αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Έχουμε πει ότι σε κάθε παιχνίδι θα διεκδικούμε τη νίκη, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Δεν κατεβαίνουμε στο γήπεδο απλά και μόνο για να παίξουμε, αλλά για να κερδίσουμε. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο γιατί παίζει στην έδρα του, ίσως και επειδή είναι και με την πλάτη στον τοίχο, καθώς προέρχεται από τρία ατυχή αποτελέσματα, όμως εμείς θα πάμε στην Θεσσαλονίκη για να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνησή μας από το ξεκίνημα της σεζόν.

Τα κλειδιά θα είναι το να βγάλουμε ενέργεια και να έχουμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, στην οποία δυσκολεύονται κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, οπότε θα πρέπει να πάμε υποψιασμένοι, συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x