Ελλάδα

Κασελάκης: «Δεν έχουμε καιρό για δάκρυα»

Η Κηφισιά είναι υποχρεωμένη να αφήσει πίσω της την ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ και να τα δώσει όλα για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, σύμφωνα με τον Λεωνίδα Κασελάκη.

Η ήττα και η κακή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ προβλημάτισε τους ανθρώπους της Κηφισιάς, ωστόσο σύμφωνα με τον Λεωνίδα Κασελάκη χρόνος για απογοήτευση δεν υπάρχει και πλέον η ομάδα των βορείων προαστίων θα πρέπει να κάνει τα πάντα για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας.

Αναλυτικά το blog του Λεωνίδα Κασελάκη στο esake.gr:

«Γεια σας!

Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα το περασμένο Σάββατο που μας προβλημάτισε διότι και η εμφάνιση δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών μας αλλά και της υψηλού επιπέδου δουλειάς που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις.

Ωστόσο δεν έχουμε καιρό για δάκρυα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είδαμε και αναλύσαμε τα λάθη μας απέναντι στην ΑΕΚ ώστε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στη συνέχεια. Επίσης, θέλουμε να καλωσορίσουμε το Rob (Lowery) στην ομάδα μας. Είναι πολύ θετικό το ότι έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και θα προσαρμοστεί πιο γρήγορα στον τρόπο παιχνιδιού μας.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας στην έδρα μας στο οποίο θα πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας για να φύγουμε νικητές επιτέλους από το γήπεδό μας . Η επιβολή της άμυνας και η συγκέντρωση θα καθορίσουν τον τελικό νικητή. Ελπίζουμε να γεμίζει το γήπεδο και εμείς με τη σειρά μας στο τέλος θα δώσουμε χαρά στον κόσμο.

Αυτά από μένα και ραντεβού αύριο (Σάββατο 28/11) στο Ζηρίνειο στις 17.00 για τον πολύ σημαντικό αγώνα μας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί
»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x