Ελλάδα

Κασελάκης: «Οι ήττες να λειτουργήσουν διδακτικά»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε πως ο Προμηθέας πρέπει να χρησιμοποιήσει ως διδάγματα τις ήττες από Ήφαιστο και Οστάνδη εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά, ο 29χρονος φόργουορντ έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το ματς του Σαββάτου στην Πάτρα (17:30):

Κακά τα ψέματα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάξουμε πίσω μας, ειδικά έτσι όπως είναι η φετινή σεζόν με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς προερχόμαστε από δυο ήττες και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα αποδώσει πάλι τα αναμενόμενα.

Αν το δούμε, μάλιστα, και με θετική σκέψη, τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα μπορεί να μας κάνουν και καλό και να λειτουργήσουν διδακτικά και διορθωτικά. Στόχος μας είναι να βαδίσουμε και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών, ξεκινώντας από τα βασικά, τα οποία κάνουμε σωστά σαν ομάδα. Έχουμε και το ταλέντο, αλλά και την προσωπικότητα για να τα καταφέρουμε.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης είναι ιστορική ομάδα. Μπορεί να μην βρίσκεται στα καλύτερά του, όμως είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος. Το μεταξύ μας παιχνίδι θα κριθεί από τον έλεγχο του ρυθμού. Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί στην άμυνα κι αυτό το στοιχείο πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να αναδείξουμε και το ταλέντο μας στην επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x