Μία δυνατή και μαχητική ομάδα είναι ο Ήφαιστος και έτσι η αναμέτρηση θα έχει πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας για τον Προμηθέα Πάτρας, όπως ανέφερε ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος λόγω του τραυματισμού δεν θα είναι σε θέση να ταξιδέψει στη Λήμνο.

Αναλυτικά το blog του Λεωνίδα Κασελάκη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Επανερχόμαστε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις έπειτα από τη μικρή διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής ομάδας, με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ήφαιστο Λήμνου, εκτός έδρας.

Ο βαθμός δυσκολίας της εν λόγω αναμέτρησης είναι υψηλός, καθώς οι αντίπαλοί μας, ειδικά μέσα στην έδρα τους, είναι μια ιδιαίτερα δυνατή και μαχητική ομάδα.

Δυστυχώς, εγώ δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου για ένα ακόμη παιχνίδι εξαιτίας του τραυματισμού μου, όμως θεωρώ ότι ο Προμηθέας θα παρουσιαστεί πανέτοιμος για το θετικό αποτέλεσμα, παρότι, μάλιστα, το τελευταίο διάστημα απουσίαζαν και οι διεθνείς μας παίκτες από τις προπονήσεις.

Οφείλουμε να δείξουμε διάθεση και μαχητικότητα κάθε παίκτης ξεχωριστά και όλοι μαζί, αλλά και να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι στην τακτική που θα ακολουθήσουμε. Ο συγκεκριμένος αγώνας θέλει προσπάθεια και στα 40 λεπτά της διάρκειάς του. Ειδικά δε ο έλεγχος των ριμπάουντ μπορεί να μας δώσει τον ρυθμό που θέλουμε για να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Ο Ήφαιστος είναι μια ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα στην έδρα του, οπότε θα πρέπει να πάμε το παιχνίδι εκεί που το θέλουμε εμείς.

Το μακρινό ταξίδι κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή κάθε ομάδας που πάει να παίξει στην Λήμνο, ενώ ο Ήφαιστος έχει και την αμέριστη στήριξη των ντόπιων φίλων του μπάσκετ που γεμίζουν το γήπεδο.

Ο Προμηθέας, κακά τα ψέματα, έχει καθιερωθεί, πλέον, ανάμεσα στις δυνατές ομάδες της Betshop Basket League και αυτό αποτελεί κίνητρο για κάθε ομάδα να θέλει να μας κερδίσει. Φυσικά και εμείς δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτό στο παιχνίδι του Σαββάτου
».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ