Ελλάδα

Καστρίτης: «Βγάλαμε πάθος και ψυχή»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την παθιασμένη και ψυχωμένη εμφάνιση του Ηρακλή στη νίκη επί του Άρη, ήταν ο Γιάννης Καστρίτης.

Πανευτυχής ήταν ο Γιάννης Καστρίτης με το πάθος και την ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες του στη νίκη του Ηρακλή επί του Άρη και στο ματς πρωταθλήματος.

«Για εμάς ήταν ένας σημαντικός αγώνας, ιδίως από την στιγμή που δεν είχαμε πολύ χρόνο προετοιμασίας μετά τον αγώνα του Κυπέλλου. Γι' αυτό θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια και πιστέψτε με ακόμη δεν έχουμε "δέσει" σαν ομάδα. Δεν μπορούμε να είμαστε τίποτα άλλο από ευχαριστημένοι από την εμφάνισή τους και φυσικά από το αποτέλεσμα. Βγάλαμε πάθος και ψυχή και αυτό θέλουμε σε κάθε παιχνίδι, είχαμε θέληση για τη νίκη, αυτή είναι η βάση μας όλη τη χρονιά και αν είμαστε υγιείς θα μπορέσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Θα μου επιτρέψετε να πω πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο μας, που κατέκλυσε το γήπεδο, μας στήριζε όλη την εβδομάδα και βοήθησε τα μέγιστα, ενώ ήταν και άψογος στη συμπεριφορά του», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Καστρίτη.

Για το τι άλλαξε σε σχέση με τον αγώνα στο Περιστέρι, αλλά και για την ετοιμότητα του Βασίλη Καββαδά: «Δεν προλάβαμε να αλλάξουμε κάτι τρομερό, βγάλαμε όμως συγκέντρωση και πάθος στην άμυνα και σε κάθε φάση! Όσο για τον Βασίλη, είναι πλέον έτοιμος να παίξει. Θα μπορούσε και σήμερα να είναι στο παρκέ. Θα είναι στους επόμενους αγώνες, όλοι ξέρουν πόσο τον υπολογίζουμε και μας λείπει απ' τα πλάνα μας. Και πάλι μπράβο στον κόσμο μας και στα παιδιά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x