Ελλάδα

Καστρίτης: «Περάσαμε την πιο δύσκολη εβδομάδα της σεζόν»

Πανευτυχής μετά τη νίκη της Κύμης μέσα στα Τρίκαλα, ήταν ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του όλη την εβδομάδα.

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε ο Γιάννης Καστρίτης τη νίκη της Κύμης απέναντι στα Τρίκαλα, καθώς αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε όλη την εβδομάδα η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Καταρχάς θέλω να πω ότι, πραγματικά ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στα Τρίκαλα και που σήμερα η ομάδα μου αγωνίστηκε σε αυτό το γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και την ομάδα των Τρικάλων για την τιμή που μας έκαναν με την βράβευση αλλά και όλο τον κόσμο για την υποδοχή που είχαμε. Τα αισθήματα μου για την ομάδα και την πόλη τα έχω εκφράσει πάρα πολλές φορές και αυτό δεν αλλάζει ούτε και πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Από εκεί και πέρα σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες μας, για την ομάδα μας ήταν ίσως, παρότι ερχόμασταν από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη με τον Πανιώνιο, η πιο δύσκολη εβδομάδα της σεζόν. Στην προπόνηση χάσαμε τον Τζόουνς, ο Σμιθ και ο Μπάρλος δεν προπονήθηκαν σχεδόν όλη την εβδομάδα λόγω ιώσεων και την Τετάρτη ο ΜακΓκί γύρισε το πόδι του και ήταν αμφίβολη η συμμετοχή του για σήμερα. Γι’ αυτό το λόγο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν σήμερα, και στους συνεργάτες και τον γυμναστή μας που προετοίμασε την ομάδα να είναι σε κατάσταση να ανταπεξέλθει παρά τις απουσίες αλλά και στους γιατρούς μας και στον φυσιοθεραπευτή μας γιατί πραγματικά αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για όλους.

Συνεχίζουμε, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα για το παιχνίδι, το σκορ μιλάει, καταφέραμε και κρατήσαμε τα Τρίκαλα πολύ χαμηλά, σχεδόν είκοσι πόντους κάτω από τον μέσο όρο των πόντων τους στην έδρα τους, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και δεν δεχτήκαμε πόντους στον αιφνιδιασμό, οπότε από εκεί και πέρα χρειάστηκε απλά καθαρό μυαλό για να διαχειριστούμε τις καταστάσεις.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία, είμαι σίγουρος για την επιτυχία και για την καλή πορεία των Τρικάλων και τη φετινή χρονιά, δύναμη και κουράγιο το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ μακρύ από αγωνιστική σε αγωνιστική βλέπουμε ότι τα δεδομένα αλλάζουν οπότε είμαι σίγουρος ότι για όλους μας στο τέλος η χρονιά θα είναι πάρα πολύ επιτυχημένη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x