Ελλάδα

Καστρίτης: «Τα παιδιά ξεπέρασαν τον εαυτό τους μέσα στο παρκέ»

Υπερπροσπάθεια έκαναν οι παίκτες του Ηρακλή απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, όπως τόνισε ο Γιάννης Καστρίτης μετά το παιχνίδι.

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η ήττα του Ηρακλή από τον Προμηθέα, σύμφωνα με τον Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος τόνισε τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του.

«Άπαντες είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, πιο στεναχωρημένοι από κάθε ήττα. Θεωρώ ότι σήμερα τα παιδιά ξεπέρασαν τον εαυτό τους μέσα στο παρκέ, ήθελαν να κερδίσουν το παιχνίδι και κάποιες μικρές αλλά πολύ σημαντικές λεπτομέρειες καθόρισαν τον τελικό νικητή.

Η αλήθεια είναι ότι όταν αγωνίζεσαι αντίπαλος με ομάδες όπως ο Προμηθέας με τους αθλητές που έχει, πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια και αν μη τι άλλο πρέπει να είσαι συνεπής στα μικρά πράγματα που κρίνουν ένα ματς. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που είχε 16 εναλλαγές στο σκορ, ο Προμηθέας έβαλε κάποια μεγάλα σουτ, εμείς αστοχήσαμε σε κάποια και έτσι πήραν την νίκη.

Οπωσδήποτε επικράτησαν στην μάχη των ριμπάουντ και πήραν κάποια επιθετικά τα οποία έπαιξαν ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος. Όπως και να έχει πραγματικά θεωρώ πως όποιος και αν κέρδιζε θα ήταν τίμιο. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα και στα παιδιά μας για την τεράστια προσπάθεια
», τόνισε ο τεχνικός του Ηρακλή, ενώ για τον κόσμο ανέφερε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για την στήριξή του, μας δίνουν φτερά στα πόδια. Εμείς είμαστε σε καλό φεγγάρι, θα βελτιωθούμε περαιτέρω και θα κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι για να προετοιμαστούμε για ακόμη ένα παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου».

Όσο για τη διαιτησία : «Δεν είμαι αρμόδιος να μιλάω για την διαιτησία και δεν το κάνω ποτέ. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τα αγωνιστικά και όχι τα εξωαγωνιστικά πράγματα του παιχνιδιού, αυτή είναι η δουλειά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x