Ευρώπη

Κάτας: «Αγαπάω το ΟΑΚΑ, ποιοτική ομάδα η ΑΕΚ»

Ως μία ποιοτική ομάδα χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Όντεντ Κάτας, ενόψει της αναμέτρησης της Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ.

Από τα αγαπημένα γήπεδα του Όντεντ Κάτας είναι το ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης της Χάποελ με την ΑΕΚ, με τον προπονητή της ομάδας από την Ιερουσαλήμ να τονίζει πως η Ένωση διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ.

«Είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό. Η νίκη επί της Χερζλίγια ήταν πολύ σημαντική για εμάς, καθώς θέλαμε να πάρουμε αυτοπεποίθηση. Ήμασταν προετοιμασμένοι και επιθετικοί. Για να πετύχουμε τους στόχους μας, θα πρέπει να τα πάμε καλά και στην Ευρώπη, γι’ αυτό θέλουμε τις νίκες σε κάθε παιχνίδι χωρίς να τα παρατάμε, ακόμη και σε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αυτό στην Αθήνα», δήλωσε αρχικά ο Όντεντ Κάτας και πρόσθεσε για την ΑΕΚ:

«Είναι μία ποιοτική ομάδα με πολλά επιθετικά ατού και γι’ αυτό θα πρέπει να βρεθούμε σε καλή επιθετική ημέρα. Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, το οποίο αγαπώ».

Από την πλευρά του, ο Τζος Όουενς, ο οποίος είχε περάσει ένα… φεγγάρι από την ΑΕΚ, είπε: «Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Είναι πολύ καλό όταν μας δίνεται η ευκαιρία να παίζουμε σε γήπεδα με τέτοια ατμόσφαιρα. Ως παίκτης, θα κάνω ό,τι μου ζητήσει η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x