Ελλάδα

Κατέβασε το ποστ με το οποίο ανακοίνωσε την απουσία του από το Ευρωμπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πλήγμα… μεγατόνων στην Εθνική, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε μέσω instagram πως δεν θα πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ. Λίγη ώρα αργότερα πάντως, «κατέβασε» την σχετική ανάρτηση.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της μη συμμετοχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Ευρωμπάσκετ με τη φανέλα της Εθνικής, με τον Έλληνα NBAer να αναφέρεται στον τραυματισμό του.

Ο «Greek Freak», ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο, εξετάστηκε από τον γιατρό των Μπακς στην Κίνα και αφού απέτυχε να περάσει τα απαραίτητα τεστ, ανακοίνωσε πως δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ!

Στη συνέχεια, ο ηγέτης της ομάδας του Μιλγουόκι τόνισε πως είναι πολύ απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή, ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε πως η απουσία του δεν θα ήθελε να πάρει μεγαλύτερες εκτάσει, προκειμένου να μείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες του Κώστα Μίσσα στο δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους στη διοργάνωση.

Ο Γιάννης, επέλεξε να ανακοινώσει την απουσία του από το Ευρωμπάσκετ μέσω του instagram, αλλά λίγη ώρα αργότερα «κατέβασε» τη σχετική ανάρτηση από τον λογαριασμό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x