Ελλάδα

Κατέθεσαν υπομνήματα στο ΑΣΕΑΔ, Ολυμπιακός και ΚΕΔ/ΕΟΚ, εν αναμονή της απόφασης

Όπως αναμενόταν από την Πέμπτη, ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΚΕΔ/ΕΟΚ κατέθεσαν σήμερα το πρωί υπομνήματα στο ΑΣΕΑΔ και το δικαστικό όργανο αναμένεται να αποφασίσει για την προσφυγή των «ερυθρόλευκων».

Εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του κύρους της 26ης αγωνιστικής της Basket League, βρισκόμαστε πλέον, μετά την προγραμματισμένη κατάθεση υπομνημάτων από τις δύο πλευρές.

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσω του νομικού τους εκπροσώπου, αλλά και η ΚΕΔ/ΕΟΚ, κατέθεσαν σήμερα το πρωί όπως τους είχε ζητηθεί από την προηγούμενη Πέμπτη τα υπομνήματά τους και άπαντες πλέον περιμένουν την απόφαση.

Θυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να καταθέσει το δικό του υπόμνημα εξ’ αρχής, ώστε να μην καθυστερήσει η διαδικασία για την έκδοση της απόφασης, όμως η ΚΕΔ/ΕΟΚ ζήτησε και πήρε την σχετική προθεσμία, καθώς ήθελε να παρουσιάσει τον κανονισμό και το τι προβλέπει για την σύσταση της επιτροπής κατά τη διάρκεια των κληρώσεων.

Σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» δικαιωθούν, θα ζητήσουν την επανάληψη της αγωνιστικής λόγω παράνομης κλήρωσης, αν όχι, θα περιμένουν την εκδίκαση της έτερης προσφυγής τους, κατά του ΕΣΑΚΕ και την επικύρωση της βαθμολογίας τον προσεχή Ιούνιου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x