Ελλάδα

Κατέθεσε προσφυγή κατά της ΕΟΚ ο Παναθηναϊκός για το Παναθλητικός-Ολυμπιακός!

Οι πράσινοι κατέθεσαν προσφυγή κατά της ΕΟΚ για τη στάση που κράτησε το Σάββατο στο θέμα της έναρξης του αγώνα των ομάδων μπάσκετ γυναικών μεταξύ του Παναθλητικού με τον Ολυμπιακό.

Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κατέθεσε σήμερα ο Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν το Σάββατο σχετικά με το παιχνίδι του Παναθλητικού με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών.

Το θέμα το είχε αναδείξει το sport-fm.gr ενημερώνοντας σας για το τι συνέβη αλλά και τον κίνδυνο που υπήρχε για τους Πειραιώτες.

Ποιος ήταν αυτός; Ο μηδενισμός του Ολυμπιακού και κατ’ επέκταση ο υποβιβασμός καθώς θα ήταν η δεύτερη φορά που θα επιβαλλόταν η ποινή μηδενισμού σε παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσφυγή τους στο ΑΣΕΑΔ οι πράσινοι θεωρούν ότι ήταν παράτυπα τα όσα έκανε η ΕΟΚ για την μεταφορά της ώρας έναρξης της αναμέτρησης και ζητούν τα όσα προβλέπει ο κανονισμός αλλά όχι και τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού καθώς, στόχος είναι η Ελληνική Ομοσπονδία!

Συγκεκριμένα ζητούν, ακύρωση της απόφασης αναβολής, μηδενισμό του Ολυμπιακού, αφαίρεση ενός βαθμού στο τρέχον πρωτάθλημα και ενός στο νέο, αλλά όχι και τον υποβιβασμό της ομάδας του Πειραιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x