NBA

Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε δημοσιογράφο ο Λουκ Ουόλτον

Σε μπελάδες έχει μπει ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, αφού η δημοσιογράφος Κέλι Τέναντ κατέθεσε μήνυση εναντίον του για σεξουαλική επίθεση.

Μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση έχει καταθέσει δημοσιογράφος εναντίον του Λουκ Ουόλτον.

Σύμφωνα με το «TMZ Sports», η Κέλι Τέναντ έχει κινήσει τις νομικές διαδικασίες εναντίον του προπονητή των Σακραμέντο Κινγκς, για περιστατικό που συνέβη όταν ήταν βοηθός προπονητή στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, τον συνάντησε σε ξενοδοχείο της Σάντα Μόνικα για να του παραδώσει το βιβλίο της, στο οποίο ο ίδιος είχε γράψει τον πρόλογο, λόγω της μακροχρόνιας επαγγελματικής τους σχέσης.

Όταν έφτασε στο ξενοδοχείο, όπως υποστηρίζει, της ζήτησε να ανέβει στο δωμάτιο για να συζητήσουν, όταν ξαφνικά την έσπρωξε στο κρεβάτι, την ακινητοποίησε και άρχισε να τη φιλάει.

Στην μήνυση που έχει καταθέσει η Τέναντ περιγράφει με λεπτομέρειες τις κινήσεις του Ουόλτον και τις εκκλήσεις της για βοήθεια, ενώ αναφέρει πως ακόμα και όταν κατάφερε να ξεφύγει, την τράβηξε βίαια ξανά προς το μέρος του.

Η δημοσιογράφος αναφέρει πως η επαγγελματικής τους σχέση δεν θα μπορούσε να αλλάξει, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν να έχουν επαφές. Ακόμα και έτσι, όμως, ο Ουόλτον δεν έχανε την ευκαιρία να είναι διαχυτικός, παρότι η Τέναντ υποστηρίζει πως του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

Ανάμεσα σε άλλα, η Τέναντ ισχυρίστηκε πως ο Ουόλτον τον Μάιο του 2017 την χαιρέτισε με χυδαίο σχόλιο και της είπε «με σκοτώνεις με αυτό το φόρεμα», τραβώντας την προς το μέρος του και τρίβοντας το σώμα του πάνω της.

Σούπερ προσφορά στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ρεάλ Μαδρίτης: Νικ Καλάθης με 0% γκανιότα* σε over/under πόντους. *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x