Ελλάδα

Κατσίβελης: «Ενθουσιάστηκα από την προοπτική του ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ παραχώρησε ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από το γεγονός πως θα αγωνιστεί με την φανέλα του «δικεφάλου του Βορρά».

Ενθουσιασμένος από την προοπτική του να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και να συνεργαστεί ξανά με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, δήλωσε ο Δημήτρης Κατσίβελης στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «δικεφάλου του Βορρά».

Όπως ενημέρωσε ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Έλληνας γκαρντ επέλεξε την φανέλα με το νούμερο 19.

Αναλυτικά όσα είπε στο paokbc.gr:

«Όταν μίλησα με τον κόουτς και την προοπτική να έρθω στον ΠΑΟΚ, ενθουσιάστηκα. Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για μένα, να δουλέψω ξανά μαζί του, να βρω και πάλι στην ίδια ομάδα και τον Κρουμπάλι μετά και την επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε πέρσι κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Και είναι πολύ σημαντικό για μένα, που είμαι και από την Θεσσαλονίκη, να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Θα κάνω ότι μπορώ για να προσφέρω στην ομάδα, σε ότι μου ζητήσει ο προπονητής, για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ σε μία δύσκολη στιγμή στο ξεκίνημα της σεζόν. Νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία μου στην προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με βοήθησε. Αγωνίστηκα σε 9-10 φιλικά παιχνίδια, υψηλού επιπέδου και για αρκετό χρόνο με ενεργό ρόλο και αυτό με βοήθησε να κρατηθώ σε πολύ καλό επίπεδο. Για αυτό πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε οτιδήποτε βρω μπροστά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x