NBA

«Καυτό» ντεμπούτο για Τόμας και… επιστροφή για Καβαλίερς

Come back για Καβαλίερς -Τόμας. Ο 28χρονος άσος έκανε καλό ντεμπούτο στη νέα του ομάδα, που επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 127-110 των Μπλέιζερς. Ήττα για Κουφό-Παπαγιάννη.

Επιτέλους… Τόμας!

Ο 28χρονος γκαρντ έκανε ντεμπούτο με τους Καβαλίερς τα ξημερώματα της Τετάρτης (λόγω του τραυματισμού που τον είχε αφήσει καιρό εκτός) και τα πράγματα πήγαν κατ’ ευχήν για αυτόν. Ο πρώην άσος των Σέλτικς πρόλαβε στα 19 λεπτά που αγωνίστηκε να σημειώσει 17 πόντους, έχοντας και 3 ασίστ, 2 λάθη βοηθώντας την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες -έπειτα από τρεις σερί ήττες- με το 127-110 επί των Μπλέιζερς στο Κλίβελαντ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πέτυχε 24 πόντους, 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Λοβ έβαλε 19 και μάζεψε 7 ριμπάουντ, 17 πόντους είχε ο Κράουντερ και 15 ο Γουέιντ. Για τους ηττημένους 25 ο Λίλαρντ και 23 ο Νούρκιτς.

inner
inner

Ιστορικό βράδυ για τον Γκρεγκ Πόποβιτς που καθοδήγησε τους Σπερς στο 100-91 επί των Νικς στη Νέα Υόρκη και πανηγύρισε την 1176η νίκη του στο NBA και πέρασε στην πέμπτη της σχετικής λίστας. Στους 29 πόντους σταμάτησε ο Όλντριτζ, έχοντας και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Λέοναρντ πέτυχε 25 και «κατέβασε» 8 ριμπάουντ. Ο Μπίσλεϊ είχε 18 για τους ηττημένους, που παρά την επιθετική πολυφωνία, με τους έξι διψήφιους παίκτες, δεν κατάφεραν να φθάσουν στη νίκη.

inner
inner

Όπως και οι Κινγκς των Κουφού και Παπαγιάννη που ηττήθηκαν εύκολα με 131-111 από τους Χόρνετς εντός έδρας. Ο πρώτος πέτυχε 10 πόντους, ενώ ο «Πάπα» 2 σε επτά λεπτά συμμετοχής. Μπατούμ και Χάουαρντ με 21 και 20 αντίστοιχα ξεχώρισαν για τους φιλοξενούμενους.

inner
inner

Θρίλερ και στο τέλος… Σανς. Η ομάδα του Φοίνιξ επικράτησε 104-103 στην έδρα της των Χοκς στην παράταση με τον Κρις να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του με την τάπα στον Πρινς στο φινάλε. Ο Μπούκερ πέτυχε 34 πόντους και ο Γουόρεν πέτυχε 31 για τους νικητές, ενώ ο Ιλιασόβα είχε 21 για τους ηττημένους και από 20 Σρόντερ και Μπέιζμορ.

inner
inner

Νίκη με 113-105 των Κλίπερς επί των Γκρίζλις, με εξαιρετικό Τεόντοσιτς. Ο πρώην γκαρντ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακού πέτυχε 13 πόντους και καθοδήγησε την ομάδα του με 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Λου Γουίλιαμς είχε 33 πόντους και 18 ο Σ. Τζ. Γουίλιαμς. Στην αντίπερα όχθη, έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και τον Έβανς να σημειώνει 18 είχε η ομάδα από την Μινεσότα.

inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x