Μουντομπάσκετ 2023

Καζλάουσκας: «Ποιος είναι ο Ζαγκλής; Δεν τον είχα ακούσει τόσα χρόνια στην Ελλάδα»

Ο Γιόνας Καζλάουσκας ήταν ιδιαίτερα καυστικός για την FIBA και τον γενικό γραμματέα της.

Οι Λιθουανοί ακόμη «βράζουν» για την διαιτητική αντιμετώπιση που είχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Γιόνας Καζλάουσκας σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Λιθουανίας ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή.

«Συγγνώμη αλλά ποιος είναι ο κύριος αυτός; Δούλεψα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν άκουσα για αυτόν. Ποιος τον ξέρει στον κόσμο του μπάσκετ; Τι ιδέες έχει; Πώς θα λύσει τα προβλήματα στο σπορ; Θα πρέπει να βρούμε κι εμείς έναν άνθρωπο με φωνή στα κέντρα αποφάσεων», τόνισε.

Παράλληλα εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για το πώς αντιμετωπίζει η FIBA το ευρωπαϊκό μπάσκετ. «Το σύστημα αυτό είναι περίεργο. Μπορεί να είναι καλό για τις Φιλιππίνες, αλλά καταστρέφει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, που ίσως είναι το καλύτερο στον κόσμο», είπε.

Όσο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο της εθνικής ομάδας μετά την αποχώρηση του Νταΐνιους Αντομάιτις; «Όχι, το κεφάλαιο αυτό έκλεισε οριστικά για μένα. Θα πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή προπονητή για τη συνέχεια», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x