NBA

Κέβιν Ντουράντ: «Κανείς δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι πήγα στους Γουόριορς»

Δυο μήνες μετά την υπογραφή του στους Μπρούκλιν Νετς, ο Κέβιν Ντουράντ εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτήν την απόφαση.

Στην πρώτη συνέντευξη του ως παίκτης των Μπρούκλιν Νετς, ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε στον δημοσιογράφο της «Wall Street Journal» J.R. Moehringer, για τους λόγους που αποχώρησε από το Γκόλντεν Στέιτ.

Ο δις πολυτιμότερος παίκτης των τελικών μίλησε για το πόσο διαφορετικός ένιωθε από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και για την επήρεια των μίντια: «Όσο περνούσε ο καιρός, άρχισα να αντιλαμβάνομαι πόσο διαφορετικός είμαι από τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν είναι κάτι κακό. Είναι οι συγκυρίες και το πώς μπήκα στο πρωτάθλημα. Και εκτός από αυτό, τα μίντια πάντα το έβλεπαν ως ο KD και οι Γουόριορς. Είναι σαν να μην μπορούσε κανείς να αποδεχτεί ότι ήμουν εκεί».

Ειδική αναφορά έκανε και για την Οκλαχόμα και την αντιμετώπιση της ομάδας και ολόκληρης της πόλης απέναντι του, από την στιγμή που αποφάσισε να φύγει για την «Χρυσή Πολιτεία»: «Ήταν τόσο τοξικό το συναίσθημα όταν έμπαινα σε αυτήν την αρένα. Ο οργανισμός, οι προπονητές, οι μάνατζερ, όλοι αυτοί ήταν θυμωμένοι μαζί μου; Δεν μου μιλάνε; Όντως, θα το πάμε έτσι; Επειδή έφυγα για να παίξω σε άλλη ομάδα;».

Όσο για το αν θα επιστέψει ποτέ εκεί, ήταν κατηγορηματικός: «Δεν θέλω να έχω καμία επαφή μετά από αυτό. Κάποια στιγμή ήθελα να επιστρέψω, να είμαι ξανά μέρος αυτής της κοινωνίας και του οργανισμού αλλά πλέον δεν εμπιστεύομαι κανέναν εκεί. Ότι έδειχναν πρέπει να ήταν ψεύτικο. Με τον οργανισμό, με τον γενικό διευθυντή, δεν μου έχει μιλήσει κανείς από τότε που έφυγα, ούτε μια φορά».

Επιμέλεια: Δημοσθένης Χατζηγιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x