Euroleague

Κεμζούρα: «Συγκροτημένη ομάδα η Μπάγερν»

Αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του για το ματς με την Μπάγερν ανέφερε ο Κεστούτις Κεμζούρα, πριν το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Μόναχο.

Στην καλή κατάσταση που βρίσκεται η Μπάγερν, αλλά και σε αυτά που έχει ζητήσει από τους παίκτες του, ώστε να συνεχίσουν θετικά μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις ανέφερε ο Κεστούτιτς Κεμζούρα, πριν το ταξίδι για το Μόναχο.

«Η Μπάγερν είναι μια συγκροτημένη ομάδα. Παίζει σκληρό μπάσκετ, physical. Ίσως να παίζουν απλά, όμως, ο κάθε παίκτης γνωρίζει καλά τον ρόλο του. Συχνά προσπαθούν να περάσουν τη μπάλα στην ρακέτα στον Μονρό. Έχουν το μέγεθος, αλλά έχουν και καλούς σουτέρ, όπως είναι ο Κόπονεν. Επίσης, οι Λο και Λούσιτς είναι πολύ σημαντικοί παίκτες. Οπότε, όπως είπα και πριν η Μπάγερν είναι μια συγκροτημένη καλή ομάδα».

Για το αν περιμένοι οι παίκτες του να έχουν την ίδια πνευματική ετοιμότητα με εκείνη που είχαν στην αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις:«Θα δούμε, δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Χτες κάναμε μια πολύ καλή προπόνηση και έχουμε και απόψε μία ακόμη. Προσπαθούμε να κάνουμε ξεκάθαρο στους παίκτες το τι ζητάμε από εκείνους. Να παλεύουν και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Θέλουμε physical παιχνίδι με ένταση».

Όσο για το αν πιστεύει πως ο Γουίλι Ριντ -μετά και την καλή του εμφάνιση κόντρα στους Λιθουανούς- είναι έτοιμος να προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε, απάντησε: «Θεωρώ πως ακόμη βελτιώνεται και μας κάνει να νιώθουμε καλά. Αλλά ξέρω πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος και το ξέρει και εκείνος. Ελπίζω πως αυτό θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x