NBA

Κερ σε Τζινόμπιλι: «Ελπίζω να συνεχίσεις…» (video)

Τετ-α-τετ με τον Μάνου Τζινόμπιλι είχε ο Στιβ Κερ μετά την ολοκλήρωση της σειράς ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Σπερς.

Συνυπήρξαν στο ίδιο γήπεδο ως συμπαίκτες στους Σαν Αντόνιο Σπερς, αλλά ο ένας σταμάτησε το μπάσκετ και μάλιστα ως προπονητής έχει φτάσει στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο λόγος για τον Στιβ Κερ και τον Μάνου Τζινόμπιλι, με τον Αργεντινό να συνεχίζει κανονικά ως παίκτης των «σπιρουνιών». Ωστόσο, μετά τη χθεσινή ολοκλήρωση της σειράς ανάμεσα στις ομάδες του Γκόλντεν Στέιτ και του Σαν Αντόνιο, το μέλλον του πολύπειρου γκαρντ έρχεται εκ νέου σε πρώτο πλάνο, αφού ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει.

Πάντως, ο ίδιος ο Στιβ Κερ τον πρόλαβε απευθείας μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα και τον παρότρυνε να συνεχίσει: «Ελπίζω να συνεχίσεις να παίζεις, πραγματικά το ελπίζω. Απλά συνέχισε, εντάξει; Γιατί όχι; Συναντήθηκα με τον Ρότζερ Φέντερερ στην Κίνα. Τον ρώτησα γιατί συνεχίζεις και μου είπε ότι απλά το αγαπά. Αν το αγαπάς συνέχισε», είπε ο Κερ στον Τζινόμπιλι με το στιγμιότυπο να καταγράφεται από τις κάμερες.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x