NBA

Κέρδισε εγγυημένο συμβόλαιο στους Σανς ο Μάικ Τζέιμς!

Οι Σανς αποφάσισαν να μονιμοποιήσουν τον Μάικ Τζέιμς στο ρόστερ τους κι έτσι ο Αμερικανός γκαρντ θα παίζει στην Αριζόνα τουλάχιστον ως το καλοκαίρι.

Την απόφαση να μετατρέψουν σε εγγυημένο το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς πήραν οι Σανς κι έτσι ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού και του Κολοσσού θα συνεχίσει στο ΝΒΑ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ο 27χρονος άσος είχε υπογράψει το λεγόμενο two-way contract, μία νέα «πατέντα» που επιτρέπει στις ομάδες του ΝΒΑ να έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν έναν παίκτη για το ρόστερ τους ή τη θυγατρική τους στην G League αλλά και με την υποχρέωση να αποφασίσουν μετά από 45 μέρες στη σεζόν αν θα κρατήσουν τον παίκτη στο κανονικό τους ρόστερ.

Πλέον, μετά την εγγυημένη συμφωνία του Τζέιμς με τους Σανς, ο ίδιος από τα 213.000 δολάρια που εισέπραξε έχει λαμβάνειν 580.000 δολάρια, που είναι το μίνιμουμ συμβόλαιο για κάθε ομάδα. Η ομάδα του Φίνιξ θα χρειαστεί πάντως να αδειάσει μια θέση στο ρόστερ της με επικρατέστερο προς αποχώρηση τον Ντέρικ Τζόουνς.

Ο Μάικ Τζέιμς έχει φέτος 10,5 πόντους και 4,5 ασίστ σε 21,8 λεπτά ανά αγώνα έχοντας αυξημένο ρόλο μετά την αποχώρηση του Έρικ Μπλέντσο για τους Μπακς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x