Ευρώπη

Κετσελίδης: «Μη μας ξεγελά το 2-4 της Οστάνδης»

Ο συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Γιώργος Κετσελίδης, προειδοποίησε πως η Οστάνδη είναι καλύτερη από ό,τι μαρτυρά το ρεκόρ της (2-4) στο Basketball Champions League.

Το 2-4 της Οστάνδης δεν αποπροσανατολίζει τον Γιώργο Κετσελίδη εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του Άρη στο Βέλγιο. Ο συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη ανέλυσε το προφίλ της αντιπάλου της ομάδας του.

«Η Οστάνδη είναι μία πολύ σκληρή ομάδα. Δεν πρέπει να ξεγελάει κανέναν το ρεκόρ 2-4 που έχει αυτή τη στιγμή στο Basketball Champions League. Είναι πολύ πειθαρχημένο σύνολο. Στηρίζεται πάρα πολύ στους δύο πλέι μέικερ της, τον Ντούσαν Τζόρτζεβιτς και τον Βλάντιμιρ Μιχαΐλοβιτς. Έπειτα, έχει δύο πάρα πολύ καλούς ψηλούς, τον Τόνι Τζεκίρι και τον Μάικ Μάιερς, ενώ εδώ και μια βδομάδα επανήλθε και ο Μάρκο Γιάγκοντιτς-Κούριτζα, ο οποίος ήταν τραυματισμένος στον αγκώνα και έπαιζε από πέρσι στην Οστάνδη και παλαιότερα στην Νίμπουρκ και την Τσιμπόνα. Είναι πολύ πειθαρχημένη ομάδα στην επίθεση και αρκετά σκληρή στην άμυνα. Το παιχνίδι της στηρίζεται περισσότερο στο πικ εν ρολ, από το οποίο είτε σκοράρουν είτε δημιουργούν καταστάσεις οι Τζόρτζεβιτς και Μιχαΐλοβιτς για τους ψηλούς. Θεωρώ ότι μεγάλη τους δύναμη είναι ο Μάιερς και ο Τζεκίρι, οι οποίοι είναι πολύ δυνατοί κοντά στο καλάθι. Στην άμυνα αν και δέχονται αρκετούς πόντους, 74.6 ανά αγώνα στο Basketball Champions League, είναι πολύ σκληρή και αρκετά αθλητική ομάδα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και σε άμυνα και σε επίθεση, να μην τους επιτρέψουμε να βρουν τον ρυθμό τους και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες έχουν αμυντικά και επιθετικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x