NBA

Κιντ: «Όλοι οι Μπακς στο πλευρό του Γιάννη» (video)

Την αμέριστη συμπαράσταση όλων στις τάξεις των Μπακς έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την απώλεια του πατέρα του, Τσαρλς.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Τσαρλς Αντετοκούνμπο έχει σοκάρει άπαντες στους Μπακς. Όλοι είναι στο πλευρό του Γιάννη, ο οποίος όπως είναι φυσικό απέχει για λίγες μέρες από την προετοιμασία και μάλιστα δεν θα είναι παρών στο πρώτο φιλικό, τα ξημερώματα της Τρίτης απέναντι στους Μάβερικς.

«Είμαστε όλοι θλιμμένοι με την απώλεια του Γιάννη. Όλοι μας, το τιμ, οι παίκτες, η διοίκηση, θα κρατήσουμε την ομάδα ενωμένη μέχρι να επιστρέψει. Είναι δύσκολο όταν χάνεις έναν ξεχωριστό άνθρωπό σου. Η ομάδα έχει κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την οικογένεια του Γιάννη. Περνά μια δύσκολη περίοδο και θα είμαστε δίπλα του για να το ξεπεράσει. Αυτό που έχουμε φτιάξει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια μπορεί να μας βοηθήσει. Έχουμε εξαιρετικά παιδιά στην ομάδα, που όλοι τους ανησυχούν για τον Γιάννη και θέλουν να βοηθήσουν. Αυτό σημαίνει να είσαι Buck», δήλωσε ο προπονητής του Μιλγουόκι, Τζέισον Κιντ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x