Euroleague

Κιλπάτρικ: «Είμαστε τρομακτική ομάδα, μας κάνει καλύτερους ο Καλάθης»

Το εγκώμιο του Νικ Καλάθη έπλεξε ο Σον Κιλπάτρικ, που αναφέρθηκε και στην εξαιρετική εικόνα του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την έδρα της Αρμάνι Μιλάνο (83-95), με τον Σον Κιλπάτρικ να τονίζει πως η ομάδα του είναι… τρομακτική. Παράλληλα, ο γκαρντ του «τριφυλλιού» έσταζε μέλι για τον Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σον Κιλπάτρικ στην κάμερα της Nova:
- Για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο: «Ξέραμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα στην έδρα της. Θέλαμε να περιορίσουμε τους σημαντικούς παίκτες τους στην περιφέρεια. Έβαλαν πολλά σουτ στο πρώτο μέρος, όμως συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο και στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε καλή δουλειά στο φινάλε».

- Για την απόδοση του Νικ Καλάθη: «Ο Νικ παίζει πολύ καλά για πολύ καιρό. Ξέρει πολύ καλά τα παιχνίδια αυτά. Συνεχίζει να παίζει στο υψηλό επίπεδο με αυτόν τον τρόπο. Κάνει όλους μέσα στην ομάδα καλύτερους με την παρουσία του. Κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για εκείνον και για εμάς».

- Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ: «Ήταν μεγάλη η νίκη στην Μόσχα. Ήταν μια από τις πιο σκληρές ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Το σημείο κλειδί ήταν η νίκη στη Μόσχα, αλλά έπρεπε να συνεχίσουμε να νικάμε. Είμαστε... τρομακτική ομάδα που αποκτά αυτοπεποίθηση και ο προπονητής βοηθάει όλη την ομάδα για να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό».

- Για τα στοιχεία που δίνει στην ομάδα ο Ρικ Πιτίνο: «Ο κόουτς βρίσκεται στους πάγκους για πολλά χρόνια, για 41 χρόνια. Είναι rookie στην Ευρώπη. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό η Ευρώπη με τις ΗΠΑ. Εγώ είμαι από τη Νέα Υόρκη όπως και αυτός και μαθαίνουμε γρήγορα. Είναι πολύ καλή η δουλειά που κάνει με την ομάδα και όλοι στα αποδυτήρια θα στο πουν αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x